Maniek2004 Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Witajcie z góry przepraszam jeśli wybrałem złą kategorie tematu Chciał bym zmienić w moim krossie level r3 na jakiś powietrzny amorek i mam takie pytanie bo mam to seryjne koło z szybkozamykaczem a jak bym już miał ten nowy amorek z sztywną to chodzi mi o to czy będę musiał zmieniać piaste czy coś 😣 Sorki jeśli coś źle napisałem ale nie bardzo umialem się wyslowic z góry dzięki za pomoc 😌
Gość Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Tak, piasta do wymiany, bądź konwersji jeśli to jakiś markowy produkt, to mogą być dostępne odpowiednie części.
Maniek2004 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Opublikowano 12 Lipca 2018 11 minut temu, SpiderMAN napisał: Tak, piasta do wymiany, bądź konwersji jeśli to jakiś markowy produkt, to mogą być dostępne odpowiednie części. Okej dzięki za odp ☺
Franz Mauer Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 W tym krossie nie ma możliwości adaptacji piasty pod sztywną oś.
Gość Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Z przodu owszem. Jak wymienisz amorka. W tym krossie nie ma możliwości adaptacji piasty pod sztywną oś. Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi