Skocz do zawartości

Strava przerywa zliczanie trasy

ryscic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Startuje Strava wygaszam ekran smartfona (samsung J7 2017) i jadę MTB. Robie trase np. 3 lub 4 godz. Prawie za kazdym razem po 1h i 11min Strava przestaje zliczyć trasę i czas. Na mapie wygląda to tak że od miejsca do którego dojechałem (1h 11min) jest linia prosta do miejsca w którym kończę jazdę.

Ciekawostką jest taka że jeżeli przed upływem 1h 11min wezmę smartfona i włączę ekran np robiłem zdjęcia to cala trasa i czas jest zapisana.

Czy można prosić o pomoc z tym problemem. 

Pozdrawiam Szajbakowiczów

Opublikowano

Ustawienia oszczędzania energii - dodaj strave do wyjątków

Opublikowano

U mnie działo się podobnie w galaxy A5 gdy miałem włączone oszczędzanie energii,  nawet gdy strava była w wyjątkach.  Nawet jak profil oszczędzania modyfikowałem dla lepszego działania aplikacji rejestrujactch trasę. Tak jakby telefon po prostu wyłączył GPSa.  

Po wyłączeniu wszelkich oszczędzaczy wszystko działa ok. 

Opublikowano

O oszczędzaniu temat znam i oczywiście mam to wylączone. Dzięki za odpowiedź ale dalej mam z tym problemem. Faktycznie wygląda to jakby telefon wyłączał GPSa

Opublikowano
O oszczędzaniu temat znam i oczywiście mam to wylączone. Dzięki za odpowiedź ale dalej mam z tym problemem. Faktycznie wygląda to jakby telefon wyłączał GPSa

To raczej problem będzie z samym fonem/romem.

Ja bym zrobił na dzień dobry reset fona do fabrycznych, jeśli to jakiś popularny telefon to szukaj customowych romów.

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...