ryscic Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Mam taki problem. Startuje Strava wygaszam ekran smartfona (samsung J7 2017) i jadę MTB. Robie trase np. 3 lub 4 godz. Prawie za kazdym razem po 1h i 11min Strava przestaje zliczyć trasę i czas. Na mapie wygląda to tak że od miejsca do którego dojechałem (1h 11min) jest linia prosta do miejsca w którym kończę jazdę. Ciekawostką jest taka że jeżeli przed upływem 1h 11min wezmę smartfona i włączę ekran np robiłem zdjęcia to cala trasa i czas jest zapisana. Czy można prosić o pomoc z tym problemem. Pozdrawiam Szajbakowiczów
nctrns Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Ustawienia oszczędzania energii - dodaj strave do wyjątków
slavoog Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 U mnie działo się podobnie w galaxy A5 gdy miałem włączone oszczędzanie energii, nawet gdy strava była w wyjątkach. Nawet jak profil oszczędzania modyfikowałem dla lepszego działania aplikacji rejestrujactch trasę. Tak jakby telefon po prostu wyłączył GPSa. Po wyłączeniu wszelkich oszczędzaczy wszystko działa ok.
ryscic Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Opublikowano 12 Lipca 2018 O oszczędzaniu temat znam i oczywiście mam to wylączone. Dzięki za odpowiedź ale dalej mam z tym problemem. Faktycznie wygląda to jakby telefon wyłączał GPSa
Gość Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 O oszczędzaniu temat znam i oczywiście mam to wylączone. Dzięki za odpowiedź ale dalej mam z tym problemem. Faktycznie wygląda to jakby telefon wyłączał GPSa To raczej problem będzie z samym fonem/romem. Ja bym zrobił na dzień dobry reset fona do fabrycznych, jeśli to jakiś popularny telefon to szukaj customowych romów.
Gość Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Zamykam. Wątek kompendium o Stravie jest przyklejony.
Rekomendowane odpowiedzi