warmen Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Czesc, nie dawno przejechalem poraz pierwszy 3cyfrowa liczbe, jadlem co 25km banana i batona, wypilem ok. 5l izotonikow. Skurcze mnie lapaly, ciezka droga, praktycznie caly czas pod gorke. Trasa to torun-wloclawek. O idziwo tylko jeden kierowca zachowal sie dziwnie, przejechal specjalnie blisko mnie. Jakis szczyl. Jechalem poboczem, wiec jechalo sie bezpiecznie, nie ukrywam wyzionalem ducha. A noi przed powrotem zjadlem mcdonalda duzego, spalone ok. 3k cal Bylo ciezko ps. bardziej bola mnie rece, zakwasy niz nogi ;o. Od czego to moze byc zalezne ? Jezdze na szosie tylko ze budzetowej, narazie ucze sie jezdzic. Edytowane 11 Lipca 2018 przez warmen 1 Odnośnik do komentarza
IOO Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Gratulacje, następnym razem będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Jak Cię ręce bolą to może kwestia kiepskiej owijki. Może pomóc jakaś grubsza, albo założenie jednej na drugą. Albo to po prostu kwestia małego ojeżdżenia na szosie? Ja tak miałem na początku, że mnie chyba wszystko bolało po jeździe szosą, aż się bałem, że to chyba nie dla mnie. Na szczęście z czasem to przeszło. Jest jeszcze inna możliwość, chyba najpoważniejsza, że masz rower w złym rozmiarze (np. za duży i "leżysz" na rękach). Odnośnik do komentarza
warmen Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Rece bola mnie w lokciach tak jakbym mial zakawasy od cwiczen izolowanych na biceps. Dlonie sa ok. Odnośnik do komentarza
suqub Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Trzeba było wpaść Jestem w Włocławka.Gratuluję. Jechałeś starą 1? Czas nawet sensowny. Odnośnik do komentarza
warmen Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Jechalem droga 91. Odnośnik do komentarza
suqub Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Czyli stara jedynka. Ruchliwa droga. Miałbym stresa. Odnośnik do komentarza
warmen Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja tam mam na sobie niesmiertelnik z epitafium. Jestem rocznik 96 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi