Skocz do zawartości

Pierwsze 100km ++

warmen

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, nie dawno przejechalem poraz pierwszy 3cyfrowa liczbe, jadlem co 25km banana i batona, wypilem ok. 5l izotonikow.  Skurcze mnie lapaly, ciezka droga, praktycznie caly czas pod gorke. Trasa to torun-wloclawek. O idziwo tylko jeden kierowca zachowal sie dziwnie, przejechal specjalnie blisko mnie. Jakis szczyl. Jechalem poboczem, wiec jechalo sie bezpiecznie, nie ukrywam wyzionalem ducha. A noi przed powrotem zjadlem mcdonalda duzego, spalone ok. 3k cal

Bylo ciezko :) ps. bardziej bola mnie rece, zakwasy niz nogi ;o. Od czego to moze byc zalezne ? Jezdze na szosie tylko ze budzetowej, narazie ucze sie jezdzic.

EF32EEEF-E89A-4C57-92B3-B96EE50C8C8A.jpeg

Edytowane przez warmen
  • Lubię to! 1

Jak Cię ręce bolą to może kwestia kiepskiej owijki. Może pomóc jakaś grubsza, albo założenie jednej na drugą. Albo to po prostu kwestia małego ojeżdżenia na szosie? Ja tak miałem na początku, że mnie chyba wszystko bolało po jeździe szosą, aż się  bałem, że to chyba nie dla mnie. Na szczęście z czasem to przeszło. Jest jeszcze inna możliwość, chyba najpoważniejsza, że masz rower w złym rozmiarze (np. za duży i "leżysz" na rękach).