PawełZ-Biohazard Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 witam Szaje! wybiera się ktoś na doping SzajBajka na tym zacnym wyścigu? czy może ktoś z was jeszcze startuje? wybieram się pokibicować, przybić pione i podejrzeć trochę techniki innych kolarzy. Oczywiście biorę rower.
firefoks Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Żeby wystartować w głównym wyścigu trzeba mieć licencję - taka uwaga Bez licencji można pojechać dzień wcześniej w ramach cyklu Milko Mazury. Edytowane 11 Lipca 2018 przez firefoks
PawełZ-Biohazard Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) szczerze mówiąc to wiem Daniel będzie ruszać o 16 22go. ja już odliczam dni Edytowane 11 Lipca 2018 przez PawełZ-Biohazard
Dawid Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Orientuje się ktoś czy stanie obok trasy mp jest darmowe, czy są jakieś wejściówki/bilety?
PawełZ-Biohazard Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Opublikowano 15 Lipca 2018 wydaje mi się że nie. Ale nie wiem niech mnie ktoś poprawi jak się mylę. czy wie ktoś w jakiej kat. startuje @SzajBajk 22-go ?! Danielski daj znać, dla mnie to bardzo ważne.
PawełZ-Biohazard Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Opublikowano 19 Lipca 2018 okazuje się że nie, tam potrzeba licencje a Dany nie ma. więc bedzie w sobote o 9 rano na dystansie PRO. tzn. że będe się ścigać z Danielem
Rekomendowane odpowiedzi