Miszel Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Czy widoczna na zdjęciu (pierwsza z dołu) podkładka / uszczelka powinna być rozcięta ? Kiedy stery były zmontowane to przy lekkim dotyku wypadała. Odnośnik do komentarza
Reset Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Tak, powinna być rozcięta.Wysłane z Nokia 3310 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Miszel Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 4 godziny temu, Reset napisał: Tak, powinna być rozcięta. Wysłane z Nokia 3310 za pomocą Tapatalk Gdzie jest jej właściwe miejsce ? W tym aluminiowym pierścieniu na zdjęciu, w rowku ? Bo jest trochę większa niż obwód tego pierścienia i trzyma się bardzo luźno. Odnośnik do komentarza
Miszel Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Denerwowało mnie to że uszczelka wypadała przy lekkim dotknięciu. Przyciąłem ją na krótszy wymiar i przykleiłem butaprenem. I od tego momentu zapomniałem, że ona tam w ogóle jest. Sprawa rozwiązana. Edytowane 26 Lipca 2018 przez Miszel Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi