alfine-11 Napisano 3 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2017 (edytowane) Szajbajki ze Szwecji wpisujcie się jestem co roku w tym rowerowym raju , który polecam wszystkim miłośnikom pięknych tras rowerowych Edytowane 3 Kwiecień 2017 przez alfine-11 Problem z dodaniem grafiki Odnośnik do komentarza
WOJ-TECH Napisano 9 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2017 Mieszkam w Polsce, pracuję w Szwecji. Objechałem sporą okolicę Goteborga, a teraz rozpoczynam rowerową eksplorację Jonkopingu. Odnośnik do komentarza
alfine-11 Napisano 12 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 Znam troszkę Jönköping i okolice , a najlepiej znam jezioro po którym od lat pływam na swoim canoe , często śpię w namiocie w pobliżu parku różanego z którego jest fantastyczny zjazd aż do samej plaży osobiście nigdy sam tam nie zjeżdżałem ale często przyglądałem się zjazdom innych rowerzystów , może w tym roku zabiorę też rowery na wyprawę i zatrzymam się na dwa dni w samym mieście aby go lepiej poznać z perspektywy dwóch kółek na focie ten piękny zjazd 1 Odnośnik do komentarza
kinimod Napisano 4 Maj 2017 Udostępnij Napisano 4 Maj 2017 Dużo bardzo fajnych miejscówek. Praktycznie w każdej części Szwecji. Jak ktoś jest z Södertälje na szosę polecam trasę do Gnesty przez Järna. Nie za długa, ale bardzo urocza trasa. MTB to oczywiście trasę MTB Adventure wokół jeziorka Måsnaren. Odnośnik do komentarza
Mieszko Szwecja Napisano 28 Maj 2017 Udostępnij Napisano 28 Maj 2017 Ja mieszkam w Malmö i bardzo Mi Sie podoba Odnośnik do komentarza
malkontent Napisano 28 Maj 2017 Udostępnij Napisano 28 Maj 2017 Ja o 18.30 ładuję się na prom i jadę na rowerowy potop - jutro będę śmigał w okolicach Karlskrony :-) Odnośnik do komentarza
Eisteufel Napisano 30 Maj 2017 Udostępnij Napisano 30 Maj 2017 Ja mieszkam w Norrköping, lubię jeździć w okolice Torshag,Åby,Hultsbruk Odnośnik do komentarza
Eisteufel Napisano 21 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpień 2017 Info dla kolarzy ze Szwecji, w Lidlu jest tydzień rowerowy, można dostać stojak serwisowy za 350kr. Ja jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza
Pulon Napisano 25 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 25 Marzec 2018 Witam ja obecnie mam zamiar pokrecic sie po jonkopingu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi