alfine-11 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Szajbajki ze Szwecji wpisujcie się jestem co roku w tym rowerowym raju , który polecam wszystkim miłośnikom pięknych tras rowerowych Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez alfine-11 Problem z dodaniem grafiki
WOJ-TECH Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mieszkam w Polsce, pracuję w Szwecji. Objechałem sporą okolicę Goteborga, a teraz rozpoczynam rowerową eksplorację Jonkopingu.
alfine-11 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Znam troszkę Jönköping i okolice , a najlepiej znam jezioro po którym od lat pływam na swoim canoe , często śpię w namiocie w pobliżu parku różanego z którego jest fantastyczny zjazd aż do samej plaży osobiście nigdy sam tam nie zjeżdżałem ale często przyglądałem się zjazdom innych rowerzystów , może w tym roku zabiorę też rowery na wyprawę i zatrzymam się na dwa dni w samym mieście aby go lepiej poznać z perspektywy dwóch kółek na focie ten piękny zjazd 1
kinimod Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Dużo bardzo fajnych miejscówek. Praktycznie w każdej części Szwecji. Jak ktoś jest z Södertälje na szosę polecam trasę do Gnesty przez Järna. Nie za długa, ale bardzo urocza trasa. MTB to oczywiście trasę MTB Adventure wokół jeziorka Måsnaren.
Mieszko Szwecja Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Ja mieszkam w Malmö i bardzo Mi Sie podoba
malkontent Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Ja o 18.30 ładuję się na prom i jadę na rowerowy potop - jutro będę śmigał w okolicach Karlskrony :-)
Eisteufel Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Ja mieszkam w Norrköping, lubię jeździć w okolice Torshag,Åby,Hultsbruk
Eisteufel Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Info dla kolarzy ze Szwecji, w Lidlu jest tydzień rowerowy, można dostać stojak serwisowy za 350kr. Ja jestem bardzo zadowolony
Pulon Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Witam ja obecnie mam zamiar pokrecic sie po jonkopingu
Rekomendowane odpowiedzi