Maaciek26 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Siema który z tych firm są godne polecania ? do tej pory jeździłem głownie w brubecka spodenkach i koszulki pear izumi ale już czas wymienić trochę garderoby. Jak możecie pomoc to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza
Papynsky Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Od siebie mogę polecić Rogelli i głównie za spodenki BCM Novatex. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ja mam spodenki od Attiq i dwie koszulki Questa. Bardzo jestem zadowolony z każdego tego ciucha. Odnośnik do komentarza
Maaciek26 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 To są chyba typowo polskie firmy i fajne wzory mają więc chyba się skusze na attiq i questa Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Quest to w ogóle marka rodziny Mai Włoszczowskiej, więc to ubrania, które wychodzą spod ręki znającej kolarskie rzemiosło na poziomie mistrzowskim. I szczerze mówiąc, to czuć w jakości materiałów i w kroju szycia. Attiq to też polska firma, chłopaków z gór (zdaje się, że Rokiciny Podhalańskie). Z roku na rok ta marka mocno się rozwija, a i tak w stosunku jakość do ceny ciężko o lepszy wybór. Odnośnik do komentarza
Fenthin Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 18 godzin temu, Łabędź napisał: Ja mam spodenki od Attiq Rozmiarówka zgadza się z rzeczywistością czy trzeba uwzględnić rozbieżności? Odnośnik do komentarza
Maaciek26 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Dziś poszukam swojej ulubionej kolorystki i kupię Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 7 minut temu, Fenthin napisał: Rozmiarówka zgadza się z rzeczywistością czy trzeba uwzględnić rozbieżności? W moim wypadku było dokładnie tak, jak podawali. Odnośnik do komentarza
nie_pytaj_kto Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Sam się zastanawiam nad Attiq. @Łabędź jakie masz spodenki? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, nie_pytaj_kto napisał: jakie masz spodenki? Ja mam dokładnie te: https://attiq.net/spodenki-kompresyjne-na-szelkach-expert-series-niebieskie.html Ale można je też kupić w bardziej uniwersalnej wersji całe czarne. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Medzamir Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Od ponad roku mam od Attiq BASIC HD ENERGY. Wkładka jak dla mnie w porządku, najdłuższa trasa jaką w nich zrobiłem to ponad 200 i wszystko ok. Jeszcze nie tak dawno w Attiq były nawet pojedyncze ciuszki według własnego projektu ale teraz jakoś tego nie widzę, zniknęły gdzieś szablony a szkoda bo kosztowało to niewiele więcej - dla timów oferta jest. Mam dzięki temu jedyną w swoim rodzaju koszulkę. Po 4 latach ciągle w całkiem dobrym stanie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 A czy ktoś z Was miał do czynienia z ciuchami/kaskami firmy Zero RH+? Warte są swej ceny? Odnośnik do komentarza
Babul7 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ja ostatnio kupilem koszulke FDX i jestem bardzo zadowolony, fajna jakosc a cena nie zabija https://www.google.com/search?q=fdx+1260&rlz=1C1CAFA_enPL780PL780&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjer-eTzobhAhUmxosKHWh1CDAQ_AUIECgD&biw=1920&bih=937#imgrc=wo3OZQeTDbEHyM: Odnośnik do komentarza
eathan Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Dodam od siebie martombike.com. Zdecydowanie warto. Odnośnik do komentarza
empet Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 W dniu 30.08.2018 o 15:18, Sziva napisał: A czy ktoś z Was miał do czynienia z ciuchami/kaskami firmy Zero RH+? Warte są swej ceny? Ja drugi rok jeżdżę w kasku Two In One Shiny od nich. Leży dobrze, lekki, niebrzydki, głowa się nie poci, fajna regulacja z tyłu (kółko), odpinany daszek (akurat nie używam). Wkładki można wyjąć i przepłukać (mocowane na rzepy). Wygląda dość solidnie, acz wolę nie sprawdzać jak jest naprawdę Aaa, kosztował niewiele jak kupowałem, niby wyprzedaż, jakoś 170? Odnośnik do komentarza
marcin.k Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Od 10 lat jeżdzę w ciuchach Questa questsport.cc od kilku lat wypuszczają fajne kolekcje dostępne na ich stronie polecam spodenki gold edition jedne z lepszych w jakich jeździłem i ostatnio kupiłem bieliznę baselayer merino rewelacja miły w dotyku materiał jakoś mistrzowska Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi