paskiwpaski Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam, Jeżdżę w okolicach Krynicy-Zdroju i w zasadzie zjeździłem już większość tras na szlakach (tak mi się wydaje), ale może ktoś mnie jeszcze zaskoczy - mam nadzieję :) . Głównie jeżdżę na Tylicz/Mochnaczki (przez Jakubik, Romę lub Powroźnik) oraz na Jaworzynę/Wierchomlę/Halę Łabowską/Słotwiny. Moje ulubione zacząłem nagrywać gopro, gdyby kogoś to interesowało -> https://youtu.be/QDNuqqnzBnM Za szosą nie przepadam, także byłbym wdzięczny za rekomendacje tras w lesie :) Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
AcidManiac Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ostatnio trafiło w moje ręce jakieś wydawnictwo promujące Małopolskę na rowerach i zwróciła moją uwagę piękna pętelka, na którą nie wpadłem rok temu spędzając dwa tygodnie w Muszynie: Żegiestów - drogą wzdłuż Popradu - odbicie do Milika - przebicie do Szczawnika - doliną do Bacówki nad Wierchomlą - przebicie się na Halę Łabowską - zjazd do Łomnicy i powrót do Żegiestowa No wiem - jest trochę po asfalcie ale za to jakie widoki. Niestety piszę to jako turysta - mieszkaniec mając te widoki na co dzień pewnie inaczej na to patrzy nie mniej trasa na gorąco wydała mi się pomysłowa i postanowiłem o niej napisać. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Znam, fajna pętelka Polecam! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi