MateGG Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witajcie :D! Czas wymienić moje racekingi bo zaczeły pękać I zastanawiam się jakie opony kupić. Chciałbym dobrą oponę na asfalt ale też żeby w takim lżejszym terenie dawała rady. Nie wiem co wybrać Myślałem o takich: https://allegro.pl/opona-kenda-k841c-26-x-1-95-mtb-czarna-semi-slick-i7163044258.html Jedyne ograniczenie to cena max 50 zł sztuka. Odnośnik do komentarza
Rebeliant86 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 A nie jesteś zadowolony z racekingow? Ja też na takich jeżdżę i uważam że są świetne jako opony uniwersalne. Chyba, że będziesz w przewadze na asfaltach jeździć? Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
zero Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Się nie znam, doświadczenie mam małe, ale mam i jestem zadowolony z Innova 26x2,125 puncture protected. Oponka lekko terenowa z irokezem na asfalt. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @MateGG Wypróbuj X King. Ta Kenda wygląda pokracznie, wiec wolał bym już zostać przy Race King. Odnośnik do komentarza
MateGG Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 A co powiecie o maxis crossmark? Odnośnik do komentarza
stanislaw.kozuchowicz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Maxxis Corssmark to jest to. Bardzo dobrze sprawdza się na asfalcie jak i w suchym terenie. Opory toczenia są niskie a przyczepność jest spoko. Jeżdżę na crossmarkach od zeszłego roku. Przesiadłem się z Racing Ralph i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi