Marcin84 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam Chce złożyć rower na ramie Kands Areanrace Alu 20" znalazłem na allegro za śmieszne 300 zł RAMA (RAM11) 29 KANDS AREANRACE ALU 20'' WYPRZEDAŻ od bike-system Prosze o pomoc czy ta rama jest dobra Czy moze jakieś opinie Szukalem wszedzie w internecie opini cóz nic niema takiego Odnośnik do komentarza
quattro Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Oprócz "pacenrych spawów" jak pisze sprzedawca to ta rama ma jeszcze pancerna wagę. Trochę jej odjęli bo ona wazy ponad 2,5kg 1 Odnośnik do komentarza
Marcin84 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dzięki za wyczerpującą odpowiedz Więcej informacji poszukam tam gdzie sie więcej znają Odnośnik do komentarza
firefoks Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 To jest jeszcze lepsze: szlachetny stop aluminium al 6061, szlachetne spawy... Do tak szlachetnej ramy założenie czegoś poniżej XTR-a będzie obrazą Odnośnik do komentarza
Marcin84 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 W dniu 4.07.2018 o 21:08, firefoks napisał: To jest jeszcze lepsze: szlachetny stop aluminium al 6061, szlachetne spawy... Do tak szlachetnej ramy założenie czegoś poniżej XTR-a będzie obrazą Witam Kolego Czyli domyślam sie że rama może być Cóż za te 300 złoty szału niema Wiadomo Że to nie bedzie ważyc ileś gram jak karbon w cenie kilku tysiaków ale wydaje mi się że coś z tego bedzie Jak załoze Xtr hmm zobaczymy Znalazlem kilka dobrych nawet opini co do tej ramy która całość wagi ma ok 15 kg 😕 Odnośnik do komentarza
Nath_147 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Pewnie ma dobre opinie bo to marka sprzedająca również gotowe rowery, które na tle konkurencji wagowo są ciężkawe ale nadrabiają osprzętem. Zerknij na ich gotowe projekty bo może zakup całego roweru będzie się bardziej kalkulował. Rama accenta peak 29 może być dobra do składania roweru (tyle że u nich lakier trochę nietrwały, warto poprowadzić tak linki by nigdzie o niego nie ocierały lub zabezpieczyć jakąś folia, a szczegolnie miejsca narażone na obicia (np. tylne widły).Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
isek Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Miałem Kandsa comp-er na tej ramie (chyba) i był problem z oponą 2,25 - przy trochę mocniejszym kręceniu ocierała o wózek przedniej przerzutki. Miałem 3 blaty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi