karo122 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Witam ! Jestem tu nowy (sorry jeśli coś nie tak robię , poprawcie mnie ) ale chciał bym wam przedstawić moje enduro , osobiście uważam że jest to przykład idealnego roweru typu enduro . Już wyjaśniam dla czego super : -jest to rower budżetowy -nie jest to żaden kompromis -rama pozwala na bardzo dużo konfiguracji - świetnie radzi sobie w terenie , spokojnie można latać spore hopy -duży komfort na nierównościach ( w końcu z przodu mamy 160 skoku ) -długie wycieczki po asfalcie są jak najbardziej możliwe ale zalecał bym założyć opony z bardziej szosowym bieżnikiem -waga 15,5 kg nie jest to mało ale jest okej Ale żeby nie było tak pięknie rower ma swoje minusy : -luzy na wahaczu , co prawda nie powiększają się ale są -delikatny lakier albo jestem marudą Spis części: Rama transition Covert 2011 , rozmiar L Amortyzator fox van 36 rc2, 160mm Damper rock shox monarch Obręcze bontager duster 26 Cali Piasty bontager Hamulce Shimano , najniższy model Tarcze tył i przód Shimano 180mm SM-66RT Mostek kore Korby Shimano XT 170mm , miesiąc temu wymieniony support Kaseta shimano 10 rzędowa Zębatka Dartmoor narrow wide 36t Przerzutka i manetka Shimano zee Opony maxxis high roller 2 Pedały ht A co wy o nim myślicie ? Edytowane 2 Lipca 2018 przez karo122 Odnośnik do komentarza
Wojtek Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Rowerek wygląda fajnie. Z tymi luzami nic się nie da zrobić? Lepiej żebyś się ich pozbył. Odnośnik do komentarza
karo122 Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Myślałem nad tym ale jedyny sposób to chyba dorobić jedną oś ale to nie jest takie proste , na razie jeden sezon śmigam i się nic nie dzieje . Szukałem u producenta ale nie mogłem znaleźć . Odnośnik do komentarza
karo122 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Nastąpiła przesiadka na -NS Bikes Snabb. Jest super :D. Edytowane 18 Września 2018 przez karo122 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 9 godzin temu, karo122 napisał: Nastąpiła przesiadka na -NS Bikes Snabb. Jest super :D. To prezentuj go w nowym wątku. Ten jako wyczerpany zamykam. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Temat wyczerpany. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi