TolaLuka Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 USzajowanie. Mam problem z licznikiem Cateye Padrone PA100W. Licznik przestaje działać, wskazywać prędkość, mierzyć odległość gdy włączam oświetlenie w trybie migania. Zakłócenia pojawiają się tylko w tym trybie pracy lampki. Lampka zamontowana po lewej stronie kierownicy licznik po prawej... oba w możliwie skrajnym położeniu w lewo i prawo. Macie może pomysł jak sobie z tym poradzić? Może spotkaliście się z czymś takim, może macie jakieś patenty. Czekam na jakieś info. Odnośnik do komentarza
Fenthin Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Licznik na kabel/GPS lub zmiana lampki na taką bez pracy PWM. Odnośnik do komentarza
Ireneusz Maśliński Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Przychodzi mi jeszcze do głowy, że można spróbować ekranować tą lampkę. Ja mam folię aluminiową samoprzylepną, spróbował bym tą folią oblepić lampkę przynajmniej od strony licznika. Odnośnik do komentarza
TolaLuka Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ciekawe ...koszt niewielki roboty mało.Dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi