de Villars Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 W dniu 24.04.2018 o 14:25, nctrns napisał: Ale planuję zrobić kiedyś (może w tym, może w przyszłym roku) trasę ponad 200km Koniecznie daj znać, jakbyś się wybierał, bo mnie też to chodzi po głowie A w dwójkę zawsze raźniej (albo w większej grupie, bo @Łabędź też pisał, że byłby chętny) 1 Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Teraz, de Villars napisał: Koniecznie daj znać, jakbyś się wybierał, bo mnie też to chodzi po głowie A w dwójkę zawsze raźniej (albo w większej grupie, bo @Łabędź też pisał, że byłby chętny) To wezmę jeszcze kolegę spoza forum i możemy machnąć. Góra Żar, albo w easy mode - KRK<>Oświęcim lub KRK<>Tarnów po WTR. Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 No to super . Teraz tylko jeszcze ustalić wspólny termin i jazdaaaaa Odnośnik do komentarza
SzpiceR Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Też się piszę jeśli średnia nie wyjdzie 4X Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Raz jechałem z @de Villars i miałem problem nadążyć... A przy 200km to trzeba jednak rozłożyć siły. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 58 minut temu, nctrns napisał: Góra Żar, albo w easy mode - KRK<>Oświęcim lub KRK<>Tarnów po WTR. Każda z tych opcji mi pasuje. @de Villars faktycznie może być ciężki do nadążenia za nim, ale jak będzie miał za dobrą formę, to się go będzie w kółko puszczało na czoło a my się będziemy zmieniać na kole, może tak damy radę. Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Panowie, nie zamierzam świrować To będzie także moje pierwsze 200 km i zamierzam z szacunkiem podejść do tego dystansu. Głupio by było przecież się wypstrykać na pierwszej setce. Tak że bez wariactw, ale jedziemy Jakie terminy Wam pasują? Mnie każdy weekend + praktycznie cała druga połowa lipca. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Mi pasuje każdy dzień po 22 lipca. Przed 22 lipca ciężej z czasem, ale ewentualnie któryś dzień między 16 a 20. Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 OK, to mamy wspólnie pasujący nam czas. Co reszta chętnych kolegów na to? Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ja mogę weekend 14-15 albo 21-22. Poza tym to jak już poniedziałki, bo soboty mam pracujące. Tapatalk'd Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Czyli 14 i 21 lipca odpadają (bo to soboty). Zatem mamy 15, 16, 22 i 23 lipca. Myślę, że coś z tego powinno wszystkim spasować Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Chodziło mi o to, że w te dwa weekendy mam i sobotę i niedzielę wolną, do tego mojej połówki nie ma, więc nie mam żadnych ograniczeń Poza tymi datami - soboty odpadają bo wiadomo, robota. A całodniowy wypad w niedzielę to negocjacje i fochy, bo niedziela to dzień dla nas. A co do trasy, wstępnie w swojej "kolekcji" mam coś takiego 181.5km z Błoń do Błoń, 2405m przewyższeń. Ale wiadomo - dojazdówka (ja, @de Villars i @Łabędź mamy minimum 10km do Błoń) itp więc 200 powinno pyknąć, a jak nie to się coś dokręci jakoś Ewentualnie jeśli to za duży hardkor (sam się zastanawiam czy podołam), to tak jak wspominałem - Kraków<>Oświęcim albo Kraków<>Tarnów po WTR, na płasko. Edytowane 1 Lipca 2018 przez nctrns Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Myślałem o tym Tarnowie na pierwszy raz. A tą trasę można by zostawić na drugie podejście - przyjemności należy sobie dozować stopniowo Co do terminów - rozumiem, że masz wolne 14-15 i 21-22 (ewentualnie do tego także poniedziałki 16 i 23 lipca). @Łabędź preferuje po 22 lipca (lub 16-20). No to może 22 lipca (z datą rezerwową 23 lipca, jakby pogoda nie stykła czy coś?). Względnie 16 lipca, z datą rezerwową 22 lipca. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 echhhhh szkoda że nie planujecie tej traski w kierunku Zakopanego 😉chętnie bym się dołączył Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 34 minuty temu, Gregory34 napisał: w kierunku Zakopanego Na Zakopane mogłoby nam wpaść przy okazji za dużo przewyższeń. Co w dodatku do dystansu, który robilibyśmy pierwszy przecież raz, mogłoby skończyć się dla nas kiepsko. Odnośnik do komentarza
revolta1 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 To jak kazdy . szkoda ze nie planujecie trasy na mazurach . tez bym sie dloaczyl Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Aktualizacja - w moim przypadku odpada sobota 14.07, ale dochodzi opcja 28, 29 lub 30.07 Konsensus jest że jedziemy na Tarnów? Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 U mnie też odpada 14.07. 28/29.07 teoretycznie mógłbym (30.07 muszę być już w robocie), choć bardziej by mi pasował tydzień wcześniej. Czyli na chwile obecną mamy dwa terminy: 22/23 lipca, i 28/29 lipca. Potwierdźcie czy dobrze zakładam ps. jestem za Tarnowem :) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Mi odpada 22/23, ale 28/29 pasuje. Co do azymutu na Tarnów - jestem za. Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 No to spróbuję ogarnąć trasę w wolnej chwili i ugadać się z kobietą, bo weekend 28/29 będzie już w domu Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 OK, czyli jedyny termin pasujący wszystkim jako tako to 28/29 lipca. @nctrns - daj znać jak poszły negocjacje Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 @de Villars, @IOO, @Łabędź, @SzpiceR, ktoś jeszcze? Termin w końcu zaklepany na ostatni weekend lipca? Jeśli tak, to: Ja w sobotę nie mogę bo mam koncert Iron Maiden, o którym zapomniałem że jest właśnie wtedy, a którego z oczywistych względów przegapić nie zamierzam, więc dla mnie zostaje niedziela. Mój nieszajbajkowy kolega w ten weekend nie może w ogóle ¯\_(ツ)_/¯ Biorę się za rysowanie trasy. Odnośnik do komentarza
IOO Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Mnie od 27 lipca nie ma Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Taka trasa mi wyszła. Na początku troszkę inaczej żeby nie było nudno, ale jak trzeba coś zmienić to mówcie https://ridewithgps.com/routes/28014441 Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Spoko, myślę, że może być. Na początku zmarszczki, a potem jak już się ujedziemy to płasko, żeby tylko nie wiało w twarz. 13 godzin temu, nctrns napisał: Ja w sobotę nie mogę bo mam koncert Iron Maiden No to będziesz miał niezły hardkor jechać w następny dzień 9 godzin temu, IOO napisał: Mnie od 27 lipca nie ma szkoda, ale zawsze możemy się ugadać na jakąś jazdę wcześniej. Albo później Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi