tomeks69@op.pl Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Cześć Znacie jakiś dobrze zaopatrzony sklep z częściami do Cannondale Scalpel ? z góry dziękuję z info. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza
JacoH Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W polsce nie mamy przedstawiciela Cannondale, sklepy są oryginalnymi dystrybutorami, ale wszystko ściągają z Czech z Aspire. Więc wątpię, żeby jakiś sklep miał bogatą ofertę na miejscu, bo są to drogie rzeczy, a popyt nie jest mega duży. Ale polecam albo pisać do Bikeatelier.pl i z nimi się dogadać. W Lubinie serwisowałem nawet leftiego, mega ogarnięty właściciel, sam jeździ na Cannondale od lat Odnośnik do komentarza
Domino7771 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Polecam Sklep Lary Zębatka w Rzeszowie. Załatwią Ci do Cannondale wszystkie części. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Możesz też osobiście skontaktować się z głównym dystrybutorem w Czechach. tam pracuje Polka, która obsługuje nasz obszar Odnośnik do komentarza
tomeks69@op.pl Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Dzięki za odpowiedzi :) Szkoda że pytałem w czerwcu :)) Trochę już poszperałem po sklepach w Polsce i za granicą i UWAGA : części w Polsce mają absurdalne ceny. Do tego dochodzi że taniej jest kupić za oceanem! W europejskich sklepach również większość części jest tańsza niż w Polsce. :) Krótki przykład: oryginalne stery tańsze o 40% . Hak przerzutki w Polsce 200 bez przesyłki- UK - 118 ( z przesyłką ) itp itd. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi