JackBenton Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Witam, przyszedł czas na zmianę przerzutki z tyłu. Mój Sram Sx4 powoli się poddaje, więc szukam czegoś na 8 rzędów i najlepiej jakby współgrało z manetką od sx4, czy Sram X7 bedzie z nią kompatybilny? Szukałem i nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. Jeśli nie będzie działać to co innego szukać, najlepiej na średnim wózku. 😀 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Skoro to ten sam producent to dlaczego ma nie działać? Tylko po co brać zmienierke 9s do matetki 8s? Kup x4 zamiast x7 Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
JackBenton Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 6 minut temu, PrzeLuka napisał: Skoro to ten sam producent to dlaczego ma nie działać? Nie będzie problemu z tym, że manetka i kaseta pod 8 rz a przerzutka na 9 rz? Nie ogarniam za bardzo tematu więc sie pytam 😉 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jak wyżej. Serio tu nie trzeba fachowej wiedzy wystarczy poczutać opisy 😉 Odnośnik do komentarza
JackBenton Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 No teraz mam sx4 to jest to samo co x4 i chce zmienić na coś innego bo już łapie luzy i ogólnie jest troche zjechana, a teraz w sprzedaży są tylko z długim wózkiem, dlatego chciałbym coś ze średnim wózkiem i znalazłem x7 a, że jest ona na 9 rz to nie wiedziałem czy będzie kompatybilna Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Jak jest zużyta to ma luzy nowa mieć ich nie będzie przecież. To szukaj z średnim aż znajdziesz. Sklepow w necie mnogo. Nie bez przyczyny producenci podaja z jakimi kasetami kompatybilne są przerzutki. Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
JackBenton Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 24 minuty temu, PrzeLuka napisał: Jak jest zużyta to ma luzy nowa mieć ich nie będzie przecież. To szukaj z średnim aż znajdziesz. Sklepow w necie mnogo. Nie bez przyczyny producenci podaja z jakimi kasetami kompatybilne są przerzutki. Chyba znalazłem, ale bedzie trzeba poczekać z miesiąc bo prosto z chin leci nigdzie indziej nie ma X4 na średnim wózku Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Co poradzisz. Zawsze mozna pzelozyc wozek w razie "w". Te male żółte rączki... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi