MQover Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, Dzisiaj podczas małego przeglądu roweru zauważyłem, że kręcąc pedałami albo kołem do tyłu przy normalnym dźwięku "cykania" słychać również jakieś trzaski. Trochę przypomina mi to łożysko, ale zastanawiam się czy to normalne? Rower KROSS LEVEL 4.0 mam od miesiąca, kaseta: Shimano Alivio CS-HG300 (11-34T), przejechane jakieś 150 km. Nagranie poniżej, najlepiej oglądać w słuchawkach. Co to może być? Wideo z YouTube Edytowane 28 Czerwca 2018 przez MQover Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Obstawiam piaste. Na gwarancje z rowerem jeśli nowy. Odnośnik do komentarza
MQover Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) "Firma Kross udziela na zakupiony rower gwarancji jakości na okres 2 lat, licząc od daty zakupu. Warunkiem utrzymania gwarancji, jest wykonanie pierwszego płatnego przeglądu po miesiącu użytkowania i okresowego przeglądu po roku użytkowania." Jak mam to rozumieć? Rower zakupiłem przez internet w kwietniu ale byłem za granicą. Wróciłem na początku czerwca i od tego czasu użytkuje rower. Moge jeszcze jechać do serwisu na przegląd, czy już gwarancja poszła się ...? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez MQover Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Pojedz i się dowiesz. Wybacz ale nie ja sprzedawałem Ci rower więc nie wiem jak sprzedawca podejdzie do tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi