hanus Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam. Szukam roweru dla dziewczyny i znalazłem tribana za tysiaka. Z napędem 1x9 z zębatka narrow wide. Reszta fabryczna rower z czerwca 2017. Myślicie, że warto? Sprzedawca mówi, że rower w bardzo dobrym stanie. Jedynie niby coś skrzypi z przodu. Padał, bądź support. Pewnie to drugie.
Rebeliant86 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie wiem jak triban, bo nie mam takiego, ale śmiało mogę stanąć w obronie marki z Decathlonu. Mam ich drugi rower i bardzo sobie chwalę. W cenie w jakiej kupuje się te rowery ciężko znaleźć coś lepszego. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Karol Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Co to znaczy "fl"? Miałeś na myśli wersję FB (flat bar)?
hanus Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 Tak, dokładnie pewnie autokorekta się wkradła na telefonie... Co to znaczy "fl"? Miałeś na myśli wersję FB (flat bar)? Jakieś zdanie masz na temat tego sprzętu. Wiem, że szosa 520 jest chwalona ;-)
Karol Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 22 minuty temu, hanus napisał: Jakieś zdanie masz na temat tego sprzętu. Rower generalnie jest ok, przy czym ja zdecydowanie wolę baranka od prostej kierownicy. To używka więc wszystko zależy od stanu. Jest pytanie o sensowność modyfikacji napędu, która została dokonana. Ja bym wolał specyfikację fabryczną i ew. zmiany pod siebie we własnym zakresie.
hanus Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) @Karol Ja również wolałbym barana Ale to rower dla mojej dziewczyny, ewentualnie dla mnie jako zimówka... Sam śmigam na przełaju, a chciałbym, żeby trochę ze mną pojeździła i chcę ją trochę zarazić, a jednocześnie nie zrazić. Sprzedałem ostatnio swojego street fightera (kross deceiver) Chcę dołożyć 300zł i kupić coś innego. Co do napędu to w sumie podoba mi się ta opcja, ale zapytam się jeszcze sprzedającego, czy posiada fabryczny setup Dziewczyna ma 175cm więc rozmiar M powinien być chyba spoko. A geo 520 i 520FB się różni jakoś znacząco? Edytowane 26 Czerwca 2018 przez hanus
Rekomendowane odpowiedzi