Skocz do zawartości

Budżetowy blat NW 30T (chyba) na 96BCD

PeKa

Rekomendowane odpowiedzi

Koleżanki, koledzy, w związku z nadchodzącym powoli urlopem, potrzebuję zmienić blat w napędzie (1x) na mniejszy. Urlop będzie w górach, a tam moje 34T, które mam aktualnie (na Mazowsze spoko!), to za wiele. Chcę wrzucić 30T, ale ma być tanio i w sumie po urlopie może być do wywalenia :P A tak poważnie, możecie coś polecić, co wytrzyma choć trochę i jest dość budżetowe? Wiadomo, mamy zalew chińszczyzny, niektóre pozycje od nich mogą być ok, więc może ktoś stestował? Korba M8000.

Godzinę temu, PeKa napisał:

Koleżanki, koledzy, w związku z nadchodzącym powoli urlopem, potrzebuję zmienić blat w napędzie (1x) na mniejszy. Urlop będzie w górach, a tam moje 34T, które mam aktualnie (na Mazowsze spoko!), to za wiele. Chcę wrzucić 30T, ale ma być tanio i w sumie po urlopie może być do wywalenia :P A tak poważnie, możecie coś polecić, co wytrzyma choć trochę i jest dość budżetowe? Wiadomo, mamy zalew chińszczyzny, niektóre pozycje od nich mogą być ok, więc może ktoś stestował? Korba M8000.

VXM dają radę i nie są drogie. 

• Pomógł 1

VXM tylko zza oceanu znalazłem, więc odpada. Na 30.07 musi być już na rowerze.

EKFan ma bardzo dobrą cenę i jest w PL, niech wytrzyma 10 dni w górach, to będzie git! 

Przeliczę sobie jeszcze kalkulatorem czy na pewno 30T czy może 2 zęby mniej niż obecnie wystarczą i zamawiam!

Dzięki za pomoc :)

EDIT:

nie znalazłem jednak w kraju EKFan'a w 96BCD :(

Edytowane przez PeKa