PeKa Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Koleżanki, koledzy, w związku z nadchodzącym powoli urlopem, potrzebuję zmienić blat w napędzie (1x) na mniejszy. Urlop będzie w górach, a tam moje 34T, które mam aktualnie (na Mazowsze spoko!), to za wiele. Chcę wrzucić 30T, ale ma być tanio i w sumie po urlopie może być do wywalenia A tak poważnie, możecie coś polecić, co wytrzyma choć trochę i jest dość budżetowe? Wiadomo, mamy zalew chińszczyzny, niektóre pozycje od nich mogą być ok, więc może ktoś stestował? Korba M8000. Odnośnik do komentarza
quattro Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Godzinę temu, PeKa napisał: Koleżanki, koledzy, w związku z nadchodzącym powoli urlopem, potrzebuję zmienić blat w napędzie (1x) na mniejszy. Urlop będzie w górach, a tam moje 34T, które mam aktualnie (na Mazowsze spoko!), to za wiele. Chcę wrzucić 30T, ale ma być tanio i w sumie po urlopie może być do wywalenia A tak poważnie, możecie coś polecić, co wytrzyma choć trochę i jest dość budżetowe? Wiadomo, mamy zalew chińszczyzny, niektóre pozycje od nich mogą być ok, więc może ktoś stestował? Korba M8000. VXM dają radę i nie są drogie. 1 Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Ekfan chiński można wyrwać za 40-50pln.Szukaj na olx. 1 Odnośnik do komentarza
Cookie Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Mam ekfana od marca, daje rade na 8rz. 1 Odnośnik do komentarza
PeKa Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) VXM tylko zza oceanu znalazłem, więc odpada. Na 30.07 musi być już na rowerze. EKFan ma bardzo dobrą cenę i jest w PL, niech wytrzyma 10 dni w górach, to będzie git! Przeliczę sobie jeszcze kalkulatorem czy na pewno 30T czy może 2 zęby mniej niż obecnie wystarczą i zamawiam! Dzięki za pomoc EDIT: nie znalazłem jednak w kraju EKFan'a w 96BCD Edytowane 28 Czerwca 2018 przez PeKa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi