JacoR Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, Czy mozecie polecić sklep/miejsce gdzie można wypożyczyć rower do testów - tak żeby zrobić jakiś większy dystans niz tylko dookoła sklepu? Wrocław i okolice Głównie interesuja mnie rowery gravelowe (np. od Cube, Spec, Marin, Merida) Znalazłem narazie jeden gdzie jest możliwość testowania Spec https://twomarksport.pl/testowe-specialized-diverge-comp-testowe,p,14189 Nie wiem na ile to będzie miarodajne jak brałem pod uwagę coś do maaax 6k Chyba że sama geometria ramy coś już powie vs Diverse E5 Elite Edytowane 22 Czerwca 2018 przez JacoR Odnośnik do komentarza
Zbysio Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Uważaj. Ja po testach kupiłem szose, która mi się spodobała chciaż wcale nie planowałem takiego wydatku. 1 Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Szukaj na stronach producentów. Duże marki organizują takie imprezy w większości salonów. Np. Scott, Specialized, Merida. Odnośnik do komentarza
JacoR Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Super, dzięki. Widzę że Spec w drugiej połowie sierpnia będzie niedaleko mnie. Elegancko Super, dzięki. Widzę że Spec w drugiej połowie sierpnia będzie niedaleko mnie. Elegancko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi