lukster52 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Podepne sie bo też chodzi o canyona. Ja myślicie czy przy wzrosie 178 będzie sie dało wytrzymać na canyon nerve w rozmiarze s Odnośnik do komentarza
Reset Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ja posiadam Nerve z 2016 roku. Mi wizualnie bardzo sie podoba. Jesli chodzi o odczucia z jazdy to tez jestem zadowolony, chociaz u mnie Fox z FIT4Wysłane z Nokia 3310 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 1 godzinę temu, lukster52 napisał: Podepne sie bo też chodzi o canyona. Ja myślicie czy przy wzrosie 178 będzie sie dało wytrzymać na canyon nerve w rozmiarze s Wątek dotyczy innego modelu... czy zasady tego działu są niejasne? Temat podzielony... Odnośnik do komentarza
lukster52 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Yyyyy.. ale co tu sie staneło chyba dodałem nowy wątek jak siedziałem na telefonie można to usunąc Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Podzieliłem wątek zgodnie z założeniami tego działu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi