Eldo Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Shimano 🌞 Wrociłem z urlopu pod kryptonimem : Regeneracja no i po kilku dniach nie wytrzymałem 😆 Efekt niżej : W skrocie, pożyczyłem Fata na 2h we Władysławowie skąd wyruszyłem na podbój Hel-u 😊 Udało sie pojechać kostką, asfaltem, lasem i plażą, a więc wszystkiego po trochu. Polecam spróbować tego wynalazku, na pewno to coś innego niż mamy na co dzień 😁 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Jacek ty świrze!!! Odnośnik do komentarza
Eldo Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 3 godziny temu, SpiderMAN napisał: Jacek ty świrze!!! Łoj tam łoj tam 😏 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Jak tylko będę nad morzem, to lecę do wypożyczalni Odnośnik do komentarza
Eldo Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 38 minut temu, Sziva napisał: Jak tylko będę nad morzem, to lecę do wypożyczalni Koniecznie ! 15pln /1h za Fata 😊 Szosa najdrozsza 😆 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 4 minuty temu, Eldo napisał: Szosa najdrozsza A konkretnie to za ile? Bo może i tak się bardziej opłaca, niż ciągnąć specjalnie swoją z Krakowa... Odnośnik do komentarza
Eldo Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Ja tutaj brałem Fata https://www.wypo.com.pl/cennik z tego co pamietam szosa wychodziła drożej 😏 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi