Jack100 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Cześć wszystkim, Miał ktoś z was do czynienia z ocieplaczami marki www.beastface.pl ? Zastanawiam się nad ich maską bo potrzebuję ochrony w zimne dni a ostatnio często jeżdżę w górach. Apaszki które mam spadają z twarzy i generalnie się nie nadają na dłuższą metę. Ktoś miał może styczność? Bo grafiki robią wrażenie a nie wiem jak z praktycznością. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Jack100 Odnośnik do komentarza
Medzamir Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Wygląda zacnie, ciekawe jak w połączeniu z okularami bo przy tradycyjnych bufkach to masakra. Odnośnik do komentarza
Jack100 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Zasugerowałem się opiniami z innych forów i kupiłem na jesień. Ocieplacz wyjątkowo jest warty swojej ceny. Materiał i wykonanie bije na głowę podobne produkty. Testowałem też w okularach do jazdy na rowerze, dzięki otworowi na usta nie parują w ogóle. Produkt polecę każdemu, grafika robi takie wrażenie na ulicy, że wszyscy się patrzą Odnośnik do komentarza
Remar-Sport Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja co prawda nigdy nie miałem okazji go użytkować, natomiast tak jak słusznie pisze Przedmówca: na wielu forach możesz spotkać bardzo dobre, pozytywne opinie na temat firmy oraz jej odzieży, uważam że jest warta swojej ceny i długo Ci posłuży. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi