alfine-11 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jeśli potrzebujesz dobrać odpowiednie dla swojej grupy Shimano okładziny hamulców , lineki , kasety czy też łańcuch szukaj w http://bikecheck.shimano.com/global/pl#diskbrakeResult
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Do BR-M355 nic nie znajduje Lipa... Ja i tak wiem jakie klocki chce zakupić...
alfine-11 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) BR-355 oczywiście , że jest wystarczy poszukać lipa to jest kiedy się tego nie potrafi Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez alfine-11
alfine-11 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) @SpiderMAN po co przysyłasz mi takie wiadomości ? Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez alfine-11
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Na priva wysłałem, więc na privie wyjaśnię jak chcesz Moim zdaniem trochę jest Ciebie za dużo... Dobrze jest pisać konkrety, a nie po prostu pisać. A odnośnie klocków to znalazłem już dawno, wiesz w pracy nasz serwer proxy mocno ogranicza przeglądanie www, więc takie uwagi, że czegoś nie potrafię to zachowaj dla siebie jak nie znasz sytuacji. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi