Power V2 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Moderowany przez Sziva: Witam czy od samoczynnego wywrócenia się roweru z podnóżki może się skrzywić tylne koło? Nie chodzi mi o koło w rowerze budżetowym, a o koło w rowerze za 2 tysiące? Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Sziva Błędy i literówki
Zbysio Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Nie powinno. W momencie takiego "upadku" pierwszy wspiera się pedał przyjmując impet. Kołem ciężko uderzyć. Ale 2k to też może być rower budżetowy. Wszystko zależy od tego co masz i na co Cię stać. To tylko moje zdanie, a nie powód do dyskusji jak by co. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Zbysio
Power V2 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2018 Merida Big Nine 20 Bo coś mi się koło z tyłu skrzywiło lekko niewiedzieć czemu? Żadnych ekscesów i wygłupów,skakania czy jeźdzenia po krawęźnikach (szkoda opon)nie robiłem.
Zbysio Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Sprawdź czy się w szybkozamykaczu nie przesuneło, a najlepiej daj filmik jak to wygląda.
Fenthin Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Koła krzywią się nieco od samego tylko jeżdżenia. Jedne szybciej, inne wolniej, ale jednak nie są to totalnie sztywne elementy, w jakimś tam stopniu pracują. Miałem słabo zaplecione koła, które co 100-150km trzeba było podciągnąć na szprychach, bo nie dało się już komfortowo jeździć. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Fenthin
Rekomendowane odpowiedzi