Skocz do zawartości

RockShox - identyfikacja modelu.

maarc

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś stary amorek na pewno nie jest to Rock Shox.

Na pewno nie pod koła 29", wątpię by weszło.

Druga rzecz to na tyle widać mocowania do bagażników/błotników, więc to na 100% amorek trekkingowy...

Cena z księżyca jak za taki staroć...

Bladego pojęcia nie mam co to jest.

W tej kwocie zakupisz nówkę sztukę powietrzny od Suntour, więc darował bym sobie "widełek" z linku. 

A tak przy okazji to co jest przyczyną tego, iż poszukujesz amortyzatora i czego dokładnie Ci potrzeba?

Edytowane przez Gość
29 minut temu, PrzeLuka napisał:

Bladego pojęcia nie mam co to jest.

W tej kwocie zakupisz nówkę sztukę powietrzny od Suntour, więc darował bym sobie "widełek" z linku. 

A tak przy okazji to co jest przyczyną tego, iż poszukujesz amortyzatora i czego dokładnie Ci potrzeba?

I do jakiego roweru/ramy?

Dzięki za zainteresowanie.

Dziwny jest ten amor z ogłoszenia, te naklejki są podejrzane i nikt kogo pytam nie potrafi czegokolwiek o nim powiedzieć.

NIe ma już piwotów, ma mocowanie na tarcze (jakieś dziwne, nie potrafię go zidentyfikować), nie może więc mieć -nastu lat.

Sprzedawca chce go oddać za 600 PLN.

Znacie jakieś budżetowe modele z teflonem? Dziwna sprawa.

Kolejna wątpliwość to waga (jeżeli jest prawdziwa): 1830g. Czy jakiś budżet na sprężynie ma tak małą wagę?

Czego ja szukam? Amora pod treking, z mocowaniami na bagażnik/błotnik i tarcze. Rama Author Zenith 2008. koła 28.

Skok 80, max 100. Przydała by się blokada skoku. Medium jest sprawą drugorzędną, ale wolę lepszy sprężynowy niż tani powietrzny.

Edytowane przez maarc

Jak kolega wyżej radzi. Skontaktować się z ww. sklepem i coś w rozsadnej cenie znajdą a tego "ulepa" kompletnie zignorować. 2 lata temu przerobilem RST na Rock Shoxa. Jak? Odmalowalem amora i nakleiłem naklejkę. Kumpel ktoremu go remontowalem nie wierzył, iż to ten sam amor. Także ładnym wyglądem i naklejkami bym sie nie sugerował tym bardziej jeśli nie da się ustalić co to jest.