Pietern Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Nie umiem znaleźć jakiej szerokości wkład suportu pasuje do tego roweru (2017 rok). Szerokość mufy 73 mm. A druga sprawa to, żeby był dobry jakościowo, bo ten obecny słychać już po 2 kkm. Odnośnik do komentarza
dzordz Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Shimano bb52Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Pietern Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Proponujesz wymianę całego napędu? Pomysł świetny, ale na razie rozważam wymianę tylko suportu, który jest na octalink. Odnośnik do komentarza
dzordz Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Proponujesz wymianę całego napędu? Pomysł świetny, ale na razie rozważam wymianę tylko suportu, który jest na octalink.I tak i nie.Podając Ci jaki support pasuje poszukasz sobie supportu na octalinkaWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Pietern Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 To podpowiedz mi jeszcze jak to zrobić? Szerokość mufy sobie zmierzyłem, to jak mam rozszyfrować resztę? Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Szukasz wkładu suportu na octalink rozm 73/113 np. ten https://dotsport.pl/shimano-bb-es300-lozyska-suportu-octalink-bsa-113-73mm.html Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Może porostu trzeba rozebrać łożyska czyli zdjąć delikatnie z jednej i drugiej strony gumki łożysk, wyczyść np rozpuszczalniki lub zmywacz do hamulców przedmuchac powietrzem i napchac smar łożysko wy np pospolity ŁTPrzyznam że tak robiłem w starym rowerze zawsze pomagało, w pracy też nierzadko reaniumuje się w ten sposób łożysko by wytrzymał jeszcze chwilę jak nie mana wymianę.To tylko taka sugestia do mój sterowania lub zabawy jak lubisz grzebać przy rowerzeNie raz nie dwa producent daje śladowe ilości smaru po to by szybko się skończyło Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi