Marry Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Ja jakiś rok temu, może trochę ponad kupiłam ich koszulkę rowerową i też nie narzekam na jej jakość. Piorę ją bardzo często i do tej pory nic złego się nie stało, no może oprócz tego, że wzorki odblaskowe już dawno odpadły... Ale sama koszulka jest dokładnie taka jak była na początku i nadal dobrze odprowadza pot, co dla mnie było dość istotne. Nie należała też do wybitnie drogich, bo na początek nie chciałam płacić za coś, czego nie jestem pewna. To co może przeszkadzać bardziej zaawansowanym rowerzystom to to, że kieszonka nie jest zapinana, więc łatwo coś zgubić (ale jeśli ktoś zakłada ją np. na fitness, to wtedy nie ma to znaczenia). Może jeszcze załapałam się na te lepsze jakościowo rzeczy, bo teraz dość długo nic tak nie kupowałam i nie mam porównania
zonkinho Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Na promocji kupiłem koszulkę RMK154 (75 zł z 149,99) i spodenki z wkładką żelową (125 z 249,99). Koszulka solidnie wykonana. Materiał fajnie zrobiony, przewiewny. Na początku bałem się, że kieszenie są trochę zbyt płytkie, ale na szczęście telefon siedzi bezpiecznie. Spodenki również pozytywne wrażenia póki co. Wkładka o wiele lepsza niż w spodenkach BTwin używanych dotychczas. W cenach promocyjnych świetna opcja. W cenach normalnych wolałbym dołożyć do czegoś premium robionego w naszym kraju.
adiadi Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 W dniu 23.04.2020 o 00:01, zonkinho napisał: Na promocji kupiłem koszulkę RMK154 (75 zł z 149,99) i spodenki z wkładką żelową (125 z 249,99). Koszulka solidnie wykonana. Materiał fajnie zrobiony, przewiewny. Na początku bałem się, że kieszenie są trochę zbyt płytkie, ale na szczęście telefon siedzi bezpiecznie. Spodenki również pozytywne wrażenia póki co. Wkładka o wiele lepsza niż w spodenkach BTwin używanych dotychczas. W cenach promocyjnych świetna opcja. W cenach normalnych wolałbym dołożyć do czegoś premium robionego w naszym kraju. masz jakis link do strony ?? tez szukam jakies odzieży gdyż zaczynam przygodę z szosą........
tomekwck Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Porządne bluzy sportowe kupisz teraz w Ombre https://ombre.pl/ w sklepie maja zreszta sporo zniżek. Możesz ewentualnie zajrzeć sobie jeszcze na peppera, bo masz tam info o promocjach w wielu sklepach ( nie tylko na ubrania) Jeśli chodzi o mnie to kupuję głównie przez internet. Wariactwa mozna dostać jak chodzi się po sklepach stacjonarnych, gdzie zreszta są moim zdaniem mniejsze promocje niż w sklepach online. Jak również często bywa ograniczony wybór rozmiarow. Edytowane 10 Września 2020 przez tomekwck
Rekomendowane odpowiedzi