Yaneck Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam, jestem nowym użytkownikiem urządzenia MIo 205. Wiem, że bateria wytrzymuje 10 godzin jazdy a dystans max to 200km. Co w przypadku dłuższego dystansu np.250 km lub dłuższy, bateria da się doładować power bankiem, ale co z nagrywaniem powyżej 200 km? Czy jest na to jakiś sposób, by cały ślad trasy został zapisany? Odnośnik do komentarza
Marek Karnecki Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Szimano Wg mnie to chodzi o nawigację do 200km - czyli prowadzenie nas po danej trasie Zaś zapis - jeśli wspomożesz powerbankiem będzie trwał i trwał Pozdr ! Odnośnik do komentarza
Yaneck Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Dzięki, Właśnie, chodzi mi o prowadzenie po śladzie powyżej 200 km wgranym do Mio 205 jak i zapis tej trasy, urządzenie będzie wspomagane ładowaniem z sieci gdzieś po drodze jak i powerbankiem. Może mi się uda jedno i drugie. Tutaj przebieg śladu trasy: https://www.traseo.pl/trasa/rybnik-strzegom-1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi