Zdzichu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam. Znalazłem na internecie ofertę z rowerem który zwie się Centurion No Pogo SLX. Jest on do kupienia za 2000zł i wydaje się całkiem ok jak za te pieniądze, niestety nigdzie nie mogę znaleźć jakichś dokładniejszych jego testów, także nie mam pojęcia czy jest to gra warta świeczki. Rower jest mi potrzebny w głównej mierze do miasta i mniej wymagających zjazdów po lesie. Pełna specyfikacja roweru. Odnośnik do komentarza
mateusz_zwolinski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Raczej nie warto. Wiele się zmieniło odkąd go wyprodukowali. 1 Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Jeśli głównie do miasta, to w ogóle nie patrz na pełne zawieszenie, a może nawet na MTB. Grube opony i wytrzymałe zawieszenie będą tylko ciężkie i nieporęczne na ścieżkach i drogach. Stary full z mocno bujającym zawieszeniem to dokładnie najgorsza opcja do tych zastosowań. Raczej szukaj rowerów crossowych (sztywnych) albo trekkingowych (z krótkim zawieszeniem, jeśli koniecznie chcesz). Będą i tańsze, i o wiele bardziej praktyczne. Za 2000 kupisz taki nowy całkiem dobrej jakości. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Andrzej Sawicki Odnośnik do komentarza
Zdzichu Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Na pełnym zawieszeniu jakoś specjalnie mi nie zależy, ale przednie jest dla mnie niezbędne. Ogólnie to chciałem wrócić do jazdy na rowerze po jakichś 4 latach i jestem nieogarnięty już strasznie w temacie. Rower ma być do zjazdów raczej, jakieś małe hopki przelotki i dropy. Wcześniej jeździłem tak na prawdę na rowerze do dirtu i dawał radę oprócz korzenistych tras. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi