.::Piotr::. Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witam, czy macie domowe sposoby na zrobienie wybijaka do misek sterów? Czy nie ma co kombinować i lepiej kupić?
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 . taktyczna kropka... Mnie to też interesuje, praska ze śruby i podkładek to nie problem...
Puncu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 U mnie stara rura sterowa robi robote A jak wybijam w cudzum rowerze to kawałkiem drewna, dokładnie starym panelem
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Kupiłem za 50 zł wybijak na allegroszu, bo z lenistwa nie chciało mi się kombinować samoróbki. Wydatek jednorazowy na całe życie. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Gość
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 18 godzin temu, PrzeLuka napisał: Kupiłem za 50 zł wybijak na allegroszu, bo z lenistwa nie chciało mi się kombinować samoróbki. Wydatek jednorazowy na całe życie. Podeślij jaki masz dokładnie.
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 W dniu 15.06.2018 o 08:46, SpiderMAN napisał: Podeślij jaki masz dokładnie. Takie coś... http://allegro.pl/wybijak-misek-sterow-bike-hand-yc-1858m-8-28-6mm-i6967763301.html
Unknown Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Umiescilem w innym miejscu ale dotyczy tematu: Wybijak misek sterów Oraz Wybijak PressFit
ManiekDomowaRobota Opublikowano 12 Marca 2020 Opublikowano 12 Marca 2020 zawsze można wziąć rurkę poprzecinać tak aby powstały 3 - 4 fragmenty co będę łapać miskę ... opierać się na misce właśnie dziś takie coś zrobiłem z Starego metalowego krzesełka odciąłem nogę i powstała (rurka ) później rozmierzałem mniej więcej na 3 przecięcia na długość mniej więcej 3/4 całej rurki ale wystarczy 7/10 lub 6/10 długości żeby też nie było zbyt łatwe do zginania ( mam nadzieję że ktoś coś zrozumie z mojej pisowni ) przetestowałem i działa lecz musiałem początki nacięć trochę pod prostować bo mało opierały się na misce Mój wybijak ma długość ok 30 cm średnice 2 cm grubość rurki ok 3 mm długość nacięć 19 cm jest to dobre na mniejsze miski z mojej strony wydłużając nacięcie można wybijać z pewnością większe miski postaram się wkleić jakieś zdj ale dopiero jutro 1
edmundo Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Kupiłem niedawno wybijak podczas remontu starego roweru. Okazało się, że ześlizguje się po miskach i nie bardzo dało się go użyć ... Koniec końców wybiłem miski korzystając ze śrubokrętu i młotka. Proponuje spróbować zanim zaczniecie wydawać kasę.
zlyjoker Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 W dniu 14.06.2018 o 12:06, .::Piotr::. napisał: Witam, czy macie domowe sposoby na zrobienie wybijaka do misek sterów? Czy nie ma co kombinować i lepiej kupić? Ja bym nic nie kupował. Cena jest z kosmosu a można to zrobić domowym sposobem. Ja włożyłem rurkę od amortyzatora do rury sterowej i stuknąłem młotkiem delikatnie, miska wyskoczyła bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi