bolusiov Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Cześć w sobotę 16.06.2018 wybieram się w podróż krajoznawczą a mianowicie. Start Działdowo->Sierpc->Brodnica->Górzno->Jbałonowo. Ja zatrzymuję się w Jbałonowie więc jeśli byłby ktoś chętny z Dzw to musiał by dojechac te 15km sam. Mam 17 lat średnia prędkość +/- 27km/h Trasa liczy około 200km. Start szacowałem około 5 rano. Jeśli jest ktoś chętny lub mógł bym go spotkać po drodze proszę pisać. Na pewno będzie mi kogoś brakowało na odcinku Sierpc->Brodnica nigdy nie jeździłem w te strony... Kontakt przez forum lub 508815137. Myślę, że całą wyprawę zrelacjonuje na forum może uda się coś nagrać co poszło lepiej co gorzej mam nadzieje ze będzie tylko lepiej. Odnośnik do komentarza
gielo Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 przy średniej prędkości 27km/h to raczej ciężko liczyć na podróż krajoznawczą ale ... sam się przymierzam do jakiejś trasy 200km (pierwszy raz w tym roku). Ciągle jednak albo brak czasu albo też warunki pogodowe wątpliwe, bo albo żarówa ponad 30st. albo deszcz :] To już spora odległość jak na rower crossowy, którym jeżdżę, więc trzeba brać pod uwagę cały dzień na taką podróż. Odnośnik do komentarza
revolta1 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 W tym roku chce sie podjac poerwszy raz 200km i choc jestem z Dzialdowa tez nie podejme wyzwania z srednia 27. Odnośnik do komentarza
gielo Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Nie wiem jaki masz rower Bolusiov, jakiego typu i jaką masz kondycję, jakie trasy robiłeś do tej pory maksymalnie jednak utrzymać średnią 27/h to już jakąś kondycje trzeba mieć do tego :]. Oczywiście da się, czytałem swego czasu relację z wyprawy dookoła Polski chłopaka co robił właśnie trasę po 200km dziennie z podobna prędkością, więc jest to możliwe i kilka dni pod rząd. Jednak dalej uważam, że ciężko jest tu już mówić o jeździe krajoznawczej z taką prędkością. Dla mnie jazda krajoznawcza to około 20km/h średnio, a to spora różnica hehe. Odnośnik do komentarza
revolta1 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ja dotychczas jezdzac odcinki do 150km srednia wychodzila mi 18km . z endemondo. Czyli kazde zatrzymanie na posilek czy inne sprawy . wchodzilo w srednia nie zatrzymywalem aplikacji Odnośnik do komentarza
89neo Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Szczerze mówiąc średnia 27 na takim odcinku w tym wieku chapeau bas :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi