Maciej Mroziński Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Witam! Mam pytanie zamierzam kupić support do korby dartmoor rock v.2 w ramie hornet 2018, jednak nie wiem jaki support wybrać by ten był kompatybilny zarówno z ramą jak j korbą. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał mi czym mam się kierować (jakimi wymiarami) w kupnie tej części. Odnośnik do komentarza
Tejot Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Przede wszystkim średnicą osi (w przypadku proponowanej korby - 24 mm), oraz szerokością i rodzajem gwintu w mufie suportowej. Gwint w Dartmoorach będzie najpewniej angielski (BSA) a szerokość mufy, to już można sobie zmierzyć miarką (68 lub 73 mm). Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Tejot 1 Odnośnik do komentarza
Maciej Mroziński Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 A czy taki suport zawiera już wkład suportu https://www.sbike.pl/czesci-mtb-trekkingowe-suporty-suport-shimano-xt-bb-mt800-bsa-hollowtech-ii-o_l_199_5310.html czy trzeba dokupić go oddzielnie? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) 32 minuty temu, Maciej Mroziński napisał: A czy taki suport zawiera już wkład suportu A czy powietrze składa się z azotu, tlenu itp. czy tylko z tlenu? Masło maślane. Komplet, czyli miski z łożyskami i tuleja wszystko zależnie od producenta. Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi