DarekPawlowski Napisano 20 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwiecień 2017 Mam prosbę jeżeli możesz szanowny SZAJBAJKU porównać kilka populranych softów do trenowania, Runtastic, Endomodno czy sony LIFELOG Które jest najbarzdiej przydatne? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2017 Najbardziej popularne jest chyba Endomondo. Wersja bezpłatna oferuje stosunkowo dużo funkcji i amatorowi spokojnie wystarczy do trenowania. Wersja Premium (płatna) daje mnóstwo nowych możliwości. Kolejnym typowo kolarskim jak to nazwałeś softem jest Strava, ta jednak jest tylko w języku angielskim, ma zdecydowanie więcej opcji kolarskich niż Endomondo ale jedna z podstawowych funkcji jak "średnia prędkość" jest podawana tylko w wersji płatnej. Wszystkie inne aplikacje typu Runastic czy Lifelog to klony powyższych mniej lub bardziej udane. Odnośnik do komentarza
DarekPawlowski Napisano 25 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2017 Ja uzywam Runtastic Pro Bike i jestem zadowolony pisze post tak aby zapoznać się z innymi softami Póki co dziekuje z info Odnośnik do komentarza
tmmm Napisano 22 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2019 CAYNAX SPORT TRACKER- przyjazdy w użytkowaniu, rejestruje trasę na mapach google, wysokość, międzyczasy, ustawiasz odcinki albo czasem albo długością, zapisuje historię, statystyki, zrzut treningu wrzucisz w jpg, nie ma funkcji "społecznych" Odnośnik do komentarza
Red Napisano 23 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwiecień 2019 Ride with GPS. Bardzo przejrzysty program z mapą którą obraca się do kierunku jazdy. Osobiście częściej korzystam z Naviki. Jest to apka głównie do rejestrowania i wyznaczania tras czyli do nawigacji. Korzysta z map OSM offline. Pozwala też na wybranie dowolnej z proponowanych tras "Wycieczki tam i z powrotem" (coś jak opcja SpriseMe w licznikach Mio). Odnośnik do komentarza
Bwebikg Napisano 16 Maj 2019 Udostępnij Napisano 16 Maj 2019 hmmm a co powiecie o ipbike?? moim zdaniem jest to najlepsza apka na rower (oczywiście z tych co testowałem) Odnośnik do komentarza
Red Napisano 17 Maj 2019 Udostępnij Napisano 17 Maj 2019 Ipbike prawdopodobnie jest najlepszy. Problem z nim taki że odstrasza wyglądem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi