Marek Karnecki Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Nie szukałeś nic a nic p.s. "recenzje" a nie "recęzje"
Simon. Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wielkie dzięki sorry za ten błąd jasne ze szukałem widziałem ten filmik jestem początkujący nie za bardzo znam sie na osprzęcie a dotego jak zaszedłem do sklepu to sprzedawca powiedział mi takie coś "kross tak słabo" nie wiem co o tym myśleć
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 2 minuty temu, Simon. napisał: Wielkie dzięki sorry za ten błąd jasne ze szukałem widziałem ten filmik jestem początkujący nie za bardzo znam sie na osprzęcie a dotego jak zaszedłem do sklepu to sprzedawca powiedział mi takie coś "kross tak słabo" nie wiem co o tym myśleć Ale w jakim kontekście Ci to powiedział? Słabo do konkretnego zastosowania (np. skoki, ewolucje) czy ogólnie słabo?
Simon. Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Potem zapytał sie dlaczego kross ogólnie słabo Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Simon.
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 12 minut temu, Simon. napisał: Potem zapytał sie dlaczego kross ogólnie słabo Sprzedawca Ciebie się pytał, dlaczego Kross wypada słabo?
Simon. Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2018 Jego pytanie zabrzmiało tak jak by chciał mi oznajmić ze rowery krossa są słabe
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ja ujeżdżam Soila i bardzo lubię ten rower. Jak do tej pory nie zauważyłam słabości.
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 W dniu 10.06.2018 o 02:32, Simon. napisał: Prosze o recęzje krossa levela 8.0 Proszę poprawić post, oraz jego tytuł, gdyż nie spełnia on wymagań działu Proszę nauczyć się korzystać z google. Proszę nauczyć się korzystać z wyszukiwarki na forum.
Rekomendowane odpowiedzi