klausen Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Shimanko Mam rower górski którym jeżdże na nim intęsywnie od ok.2 lat . I teraz wasza kolej ,proszę was abyście mi pomogli w znalezieniu marki i modelu tej ramy. szczegóły tej ramy: 1.Ma już ponad 10 lat 2.ful z amortyzatorem sprężynowym sr suntor mg91(przód) i dnm DV 6 fireball też sprężynowy (tył) 3.kolor ramy był żółto-biało-czrny z napisami shark#1 4.obręcze 26 cali z Jalco dm17 z piastą P. quando ,a z T. shimano fh-mc18 6.Hamulce tektro (nie pamiętam jaki model) 5.Napęd: a) Łańcuch z kasetą 8rz. shimano (bodajże shimano acer albo alivio) b) Matetki 8rz (też bodajże shimano acer albo alivio) c) Korba z przerzutkami sr suntor (nie wiem jaki model) Rower jest obecnie po customie kellys i wymienionym osprzęcie!!! LINK: http://pokazywarka.pl/nieznam/ albo http://pokazywarka.pl/nieznam/#zdjecie20519370 Z góry dziekuje za odpowiedź i przepraszam za jakieś błędy (i szacun dla tego kto powie mi jaka to rama) Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez klausen
Administrator SzajBajk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Klaudiusz, zidentyfikowanie ramy będzie trudne, niemalże niemożliwe. Jest to na pewno tzw. "budżetowy" model, a w takich przypadkach jeden producent sprzedaje duże ilości ram różnym markom, które jedynie oklejają rower swoim logo i nazwą. 1
klausen Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) ooo witam szaj bajk nie wiedziałem że akurat ty odpowiesz co oczywiście dziękuje i wiem że to rower budżetowy ale jestm naprawde strasznie ciekaw jaka to rama bo pokochałem swój rower i wrazie wu wiedzieć chcę jaką mam rame oczywiście wiem że jest bardzo trudno Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez klausen
ludojad Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, klausen napisał: 3.kolor ramy był żółto-biało-czrny z napisami shark#1 Jest to rama ... shark#1 1 godzinę temu, klausen napisał: (i szacun dla tego kto powie mi jaka to rama) Spoko, luz, nie ma za co 1
Administrator SzajBajk Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Temat wyczerpany. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi