MateGG Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam. Z powodu krzywej w każdą możliwą stronę tarczy muszę ją wymienić na coś lepszego. Obecnie hamują strasze wybracje mam I mmam pytaniem czy znajdę sensowną tarczę do 50 zł? Rozmiar 160 lub 180. Odnośnik do komentarza
kubamtb Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ja ostatnio za 45zl + przesyłka kupiłem tarczę shimano SM-RT56 180mm jak narazie jeżdżę tydzień i nie narzekam. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 9 godzin temu, kubamtb napisał: Ja ostatnio za 45zl + przesyłka kupiłem tarczę shimano SM-RT56 180mm jak narazie jeżdżę tydzień i nie narzekam. Sa ok, dają radę z półmetalikami, ale szału nie ma, dzwonią :D to nie XT :P Odnośnik do komentarza
MateGG Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 14 godzin temu, SpiderMAN napisał: Sa ok, dają radę z półmetalikami, ale szału nie ma, dzwonią to nie XT A polecisz jakieś tarcze? Obecnie posiadam hamulce hayes stroker trail. Max budżet to mniej więcej 80 zl na tarczę. Oraz pytanie z trochę innej beczki. Ile wart są mniej więcej hamulce hayes stroker trail idealny stan nowe klocki? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Temat tarcz już chyba był poruszany... Odnośnik do komentarza
Kruk Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Kup sobie Shimano SM RT 67 i problem z bani. Cena waha się od 60 do 80 złotych, taki tańszy XT'ek. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Kruk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi