hszan Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam, używam mio 205 HC od miesiąca, do tej pory synchronizacja z mio share działała bez zarzutu - po podłączeniu kablem wszystko widzę na mio share. natomiast w czerwcu przejechałem dwie trasy i żadna z nich nie "zaciąga" się do kompa pomimo, że w cycloagencie jest info, że jest zsynchroniozwane. ktoś? coś? pomocy!! pozdrawiam
Marek Karnecki Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Shimano ! Na pewno po zakończeniu jazdy kliknąłeś "przestań nagrywać" ? MIO ma taki feler, że jeśli nagrywania nie zakończysz a MIO się wyłączy ( bo np się rozładuje, lub podpinasz do komputera, co powoduje restart ) to trasa nie została zapisana Sam tak miałem 2-3 razy bo zapomniałem o tym "ficzerze" pozdr !
hszan Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2018 tego nie wiem, ale jest taka możliwość ;-(, dzięki za pomoc pzd
hszan Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2018 7 godzin temu, Marek Karnecki napisał: Shimano ! Na pewno po zakończeniu jazdy kliknąłeś "przestań nagrywać" ? MIO ma taki feler, że jeśli nagrywania nie zakończysz a MIO się wyłączy ( bo np się rozładuje, lub podpinasz do komputera, co powoduje restart ) to trasa nie została zapisana Sam tak miałem 2-3 razy bo zapomniałem o tym "ficzerze" pozdr ! z drugiej strony w historii na urządzeniu kilometry z tych dwóch tras się odłożyły, więc pewnie były nagrywane.... jutro traska do zrobienia więc się okaże..
stanislaw.kozuchowicz Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 @hszan, A próbowałeś kilkukrotnie podłączać i synchronizować urządzenie? Miałem podobny przypadek. Stworzyłem sobie trasę na stronie mio share i chciałem zsynchronizować ją do urządzenia. Czasami za pierwszym razem trasa nie jest pobierana z portalu do urządzenia, ale odłączenie urządzenia od komputera, ponowne podłączenie i synchronizacja pomagają. Pozdrawiam!
hszan Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 ;-( kolejny problem z MIO. po podłączeniu do kompa bateria się ładuje ale komp nie rozpoznaje w ogóle urządzenie, tak jakby nie było podłączone. ktoś miał może podobny problem. jak skontaktować się z mio - na stronie nie mogę znaleźć do nich kontaktu pzd
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) zobacz tu https://www.mio.com/pl_pl/contacts albo tu http://www.mio.pl/pomoc/ Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi