AnHa Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 dzień dobry czy może ktoś z forumowiczów zainteresował by się takim wyrafinowanym trenażerem; Jest tak skomplikowany, że aż mnie zniechęcił, symuluje podjazdy i zjazdy (ma wbudowany silnik); nie chce mi się go używać Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 11 godzin temu, AnHa napisał: dzień dobry czy może ktoś z forumowiczów zainteresował by się takim wyrafinowanym trenażerem; Jest tak skomplikowany, że aż mnie zniechęcił, symuluje podjazdy i zjazdy (ma wbudowany silnik); nie chce mi się go używać Ale w jakim sensie zainteresował? Chcesz sprzedać ten trenażer? Jest do tego odpowiedni dział. Odnośnik do komentarza
AnHa Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Moderowany przez Sziva: W takim sensie czy warto go mieć, czy warto się trudzić z opanowaniem tego sprzętu, czy może lepiej się go pozbyć na jakichś tam zasadach. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 A na to pytanie to już trzeba sobie samemu odpowiedzieć. Jak ma stać i się kurzyć, to lepiej sprzedać, a jeśli mimo wszystko ciągnie nas do trenażera w deszczowe lub zimne dni, to może warto rozgryźć wszystko i cieszyć się z jazdy. Może ten film Szajbajka pomoże Ci podjąć decyzję: Odnośnik do komentarza
AnHa Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 dzięki za rady, chyba pozbędę się go, ciągle brakuje mi czasu i determinacji do rozgryzania tych zawiłości; jak się zmobilizuję to wystawię go na sprzedaż AH Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 20 godzin temu, AnHa napisał: dzięki za rady, chyba pozbędę się go, ciągle brakuje mi czasu i determinacji do rozgryzania tych zawiłości; jak się zmobilizuję to wystawię go na sprzedaż AH Czas i determinację, to sobie na zimę zachowaj. Teraz nie ma warunków na trenażer - świat zewnętrzny za bardzo kusi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi