Power V2 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam poszukuje taniego licznika kadencji. Odnośnik do komentarza
wasiliew Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 MAGENE z aliexpress 50zl polecam Odnośnik do komentarza
KsD Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 W jakim znaczeniu tani podaj dokładną kwotę ile chciałbyś wydać. Odnośnik do komentarza
Zbysio Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 5 godzin temu, Power V2 napisał: Witam poszukuje taniego licznika kadencji. Chodzi Ci o licznik z czujnikiem kadencji czy sam czujnik?. Odnośnik do komentarza
Power V2 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 5 godzin temu, wasiliew napisał: Wyświetlacz licznik z czujnikiem to nie problem. Odnośnik do komentarza
w0jta5 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Chodzi o to, ze nie wiadomo o co chodzi. Zero interpunkcji, post nieczytelny. Odnośnik do komentarza
Power V2 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Telefon zwarjował. Odnośnik do komentarza
Zbysio Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 No to może wyjasznisz o co chodzi dokładnie? Odnośnik do komentarza
Power V2 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Pierwsza rzecz to czy ten licznik kadencji jest wogóle potrzebny? Szybko pedałuje,kadencyjnie nie siłowo. Licznik kadencji,wyświetlacz,jak naj tańszy, taki do 100zł najlepiej. Odnośnik do komentarza
wasiliew Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 No to czujnik jak pisałem wcześniej, a wyslwietlacz to telefon i aplikacja. Odnośnik do komentarza
Power V2 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Aha czyli czujnik i uchwyt do telefonu. Jak ten czujnik się komunikuje z telefonem? . Odnośnik do komentarza
Meryler Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Cześć! Witam wszystkich na forum, Po ilości postów widać że jestem tu nowy (ale nie myślcie że proszę o specjalną taryfę ulgową!) Aby nie zakładać nowego wątku, zapytam Was tutaj o radę w kwestii zakupu licznika z funkcją pomiaru prędkości oraz kadencji. Mój budżet ogranicza się do 400 zł na cały komplet więc uzbierałem 2 propozycje: - Cateye Strada Smart + 2 czujniki Magene / Xoss - Cateye Padrone Smart + 2 czujniki Magene / Xoss Ca Padrone przemawia wielkość odbiornika, wydaje mi się że w trakcie jazdy bezpieczniej będzie korzystać z dużego wyświetlacza. Czy ktoś z Was może zaproponować inne rozwiązanie które mieścić się będzie w wyznaczonym budżecie ? Odnośnik do komentarza
hanus Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Może sigma bc 16.16 sts CAD?Co do cateye zapraszam tutaj, może coś pomoże:https://forum.szajbajk.pl/topic/6379-cateye-strada-smart-cc-rd500b-mini-recenzja/ Odnośnik do komentarza
Power V2 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 To jaki czujnik wybrać do telefonu? Odnośnik do komentarza
macko1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam, korzystając z tego wątku chciałbym się zapytać Was czy jest sens kupić ten licznik http://allegro.pl/podswietlany-licznik-rowerowy-z-kadencja-czujnik-i7244348054.html głównie zależy mi na pomiarze kadencji, a Sigma kosztuje minimum 2 razy więcej a to jest za dużo dla mnie. Odnośnik do komentarza
Papynsky Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zajrzyj na kanał Dominika z onthebike na yt. Testował ostatnio licznik w podobnych pieniądzach a dodatkowo z pomiarem pulsu. 1 Odnośnik do komentarza
macko1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dziękuję za wskazówkę w sumie to dobra propozycja lecz co najmniej miesiąc czekania Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi