html Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Cześć muszę wymienić parę części w rowerze i problem nachodzi mnie z wymiana korby bo nie wiem czy jest sens doplacac do M361 jestli tak to powiedzcie czym one się różnią. Dodam że teraz mam M311 175 mm 48x38x28 ale juz niestety sie nie nadaje to uzytkowania. Jezeli ktoś ma ciekawe zamienniki chętnie poczytam. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 I jedna i druga to konstrukcje na kwadrat. Róznica pewnie będzie w wadze, Acera będzie, a przynajmniej powinna być lżejsza troszkę. Tak czy siak to korby do trekkinga i cudów się nie spodziewaj.
Fenthin Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 27 minut temu, SpiderMAN napisał: I jedna i druga to konstrukcje na kwadrat. Albo żadna, bo obie występują też z mocowaniem Octalink. Różnice sprowadzają się do wyglądu.
mlody2804 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Acera m361 z tego co wiem ma wymienne blaty, natomiast altus nie
Fenthin Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Faktycznie, jeszcze to. Ale kto będzie zmieniał blaty w korbie za 90zł? Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Fenthin
html Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 Okej czyli postanowione kupuje tą sama FC-M311. Dzieki wielkie.
ahaja Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) 361 ma wymienne blaty. 311 nie ma takiej opcji. Różnica w cenie jakieś 30zł ... sam się zdecydowałem na 361, którą dzisiaj starszemu juniorowi zamontowałem. -------------------------------- A - jeśli wg Ciebie korba nie nadaje się do użytku, to zapewne kaseta i łańcuch również są do wymiany. Edytowane 5 Czerwca 2018 przez ahaja
html Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 Tak wiem je rowniez wymieniam Dodam jeszcze ze takie male zebatki sa rowniez do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi