-Wiktor- Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Rama: Aleminiowa;) Al6061 formowana mechanicznie,moim zdaniem nie do zajechania;) Amor: Sr Suntour(kloc) Hamulce V-braki z klockami Kellysa Klamki:Shimanochy jakieś;) Łańcuch Hg-93 Kaseta:Hg 51 8rz Korba :m131 Chwyty;velo z owijką Manetki: Altus Przerzutka tył: Acera m390 Opony:Continental Tour Ride 1,75 W przyszłości zmiana napedu na 1x9 i wywalenie tego kloca z przodu lub wymiana na coś co jest amortyzatorem.Mam sentyment do tego roweru bo jest to mój pierwszy rower mtb(mam 16 lat), i raczej wolę koła 26 cali,bo w przeciwieństwie do 29 mają to coś w sobie. 1
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Rama jest dla Ciebie za mała... Patrz wysokość wystawienia sztycy
-Wiktor- Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 To jest rama 21,większej chyba nie było Sztyca jeszcze na maksa nie jest wysunięta. Żadnego dyskomfortu podczas jazdy nie odczuwam więc raczej jest ok;) Może na przyszły sezon kupię szosę ale tu musi być Cannondale(Danielski mnie zaraził) .
elektronicznypank Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Tak z ciekawości - ile masz wzrostu?
-Wiktor- Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam około 186cm;) Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez -Wiktor-
Rekomendowane odpowiedzi