dawid11998899 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam wszystkich Jestem posiadaczem Krossa Vento 2.0 2017 Podawać parametrów roweru nie ma sensu, bo jak na razie wszystko jest oryginalne. Zainteresowani parametrami mogą zobaczyć na stronę : https://www.kross.pl/pl/2018/road/vento-2-0 Po roku używania wszysto działa dobrze, choć już musiałem wymienić przednią dętkę. Owijkę w kierownicy będę musiał wymienić z 2 powodów po wypadku rowerowym( kierowca BMW zepchnął mnie z drogi) więc owijka się potargała w kilku miejscach, a po drugie jest za cienka i nierówności za bardzo czuć. Koła i opony sprawują się dobrze więc mogę je polecić, bo o dziwo nic im się nie stało gdy z prędkością 30 km/h wjechałem w zagłębienie do którego jest wkładana waga do sprawdzania wagi tirów , w moich okolicach jest pełno dziur w drogach . A po za tym gdy jeżdżę po Puszczy Niepołomickiej to czasem trzeba iść w krzaczki to z rozpędu wjeżdżam w Las. Dokupiłem jak na razie do roweru: dzwonek KNOG Oi sakwę na telefon firmy: ROSHWEEL latarkę rowerową LED CREE XML-T6 lampkę rowerową z laserem wyświetlającym czerwone linie na drodze kamerki: GoPro HERO Kamera SONY HDR-AS200VR + Pilot z funkcją podglądu na żywo 1 Odnośnik do komentarza
de Villars Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zapodaj jakieś foty gdzie lepiej by było rowerek widać Odnośnik do komentarza
dawid11998899 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Przepraszam za jakość wycięte z nagrania kamerką A to wersja powiększona starego zdjęcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi