spex Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam, planuję kupić sobie spodenki z wkładką. Co o tym sądzicie https://www.decathlon.pl/spodenki-pod-szorty-mtb-500-id_8381941.html ? Odnośnik do komentarza
suchy Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Szczerze... do takiej kwoty bierz co tobie jest najwygodniejsze i podoba się. Czy kupisz firmy x czy y to i tak w tym pułapie będzie jeden szmelc. Ostatnio kupiłem za prawie 200zl spodenki z wkładką 4F i wiesz co... 2 miesiące dłużej wkładka coś sobą reprezentowała.. później i tak zachowywała się jak te za 50zł. Aż wkurzyłem się i zaniosłem do sklepu i rzuciłem na lade i powiedziałem od siebie kilka zdań że wciskają ludziom szmaty z bazarku bo przecież trzeba miec pieniążki za sponsoring reprezentacji. O dziwo nic nie mówiła tylko od razu mówi o reklamacji i wymienie na nowe... a ja że nie chcę tego gówna bo co mi z tego jak za pół roku znowu przyjdę z tym samym badziewiem. Ostatnio dorwałem firmę polską NORDE i powiem szczerze że jak za tak niską kasę maja naprawdę niezłe jakościowo ciuchy sportowe...Wytrzymały więcej jak pół roku;) No i made in poland. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez suchy 1 Odnośnik do komentarza
HelpfulDud Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 W dniu 3.06.2018 o 16:38, suchy napisał: ... Ostatnio dorwałem firmę polską NORDE i powiem szczerze że jak za tak niską kasę maja naprawdę niezłe jakościowo ciuchy sportowe...Wytrzymały więcej jak pół roku;) No i made in poland. Lokalnie kupiłeś czy online? Odnośnik do komentarza
suchy Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 W dniu 14.06.2018 o 19:42, HelpfulDud napisał: Lokalnie kupiłeś czy online? Online... Rozmiarówkę mają bardzo zbliżoną do Hi-techa wiec możesz tą marką się wzorować. Odnośnik do komentarza
macko1 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Czy ktoś przymierzał nowe spodenki VR https://www.decathlon.pl/C-411386-odziez-rowerowa/N-416590-marka~van-rysel#product_8515454 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi