Skocz do zawartości

[Wyczerpany] Śrubka do bloku M520

M.C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy wie ktoś gdzie mogę kupić śrubkę od bloków M520? Zgubiłem gdzieś po drodze 😑 Na internecie niestety albo są z wysyłką za 50 złotych, albo w ogóle niedostępne. Będę w Polsce za 2 tygodnie więc może się coś znajdzie?

Opublikowano

Ta śrubka  nie wydaję się być jakaś specjalna, rozejrzał bym się w sklepach budowlanych.

Opublikowano
Cześć, czy wie ktoś gdzie mogę kupić śrubkę od bloków M520? Zgubiłem gdzieś po drodze  Na internecie niestety albo są z wysyłką za 50 złotych, albo w ogóle niedostępne. Będę w Polsce za 2 tygodnie więc może się coś znajdzie?
Mam stare bloki że śrubami. W razie co pisz.

Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 minutę temu, SpiderMAN napisał:

Mam stare bloki że śrubami. W razie co pisz.

Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka

Jak nie znajdę nic do 22 czerwca (wtedy już będę w Polsce), to chętnię odkupię :)

Opublikowano

Tak z głowy jest to śruba M5 o długości 1cm, z łbem stożkowym na imbus 4mm :) Za chwile sprawdzę.

Opublikowano
1 godzinę temu, M.C napisał:

Jak nie znajdę nic do 22 czerwca (wtedy już będę w Polsce), to chętnię odkupię :)

Bez jaj ;) Piwko postawisz.

Opublikowano

też mam stary komplet więc jak by co mogę podesłać chyba że mieszkasz gdzieś w pobliżu Leszna to nie ma problemu żeby podjechać ;)

Opublikowano
4 godziny temu, M.C napisał:

Dzięki Panowie, jak coś to dam znać :)

Skąd jesteś? 

Opublikowano
12 minut temu, Zbysio napisał:

Skąd jesteś? 

Ogólnie to z za granicy, a tak to bytuję koło Częstochowy i w Pacanowie.

Opublikowano
36 minut temu, M.C napisał:

Ogólnie to z za granicy, a tak to bytuję koło Częstochowy i w Pacanowie.

Oj daleko. Jak by co też mam te śruby ale na Lubelszczyźnie, a 22-24 będe w Świętokrzyskim. 

Opublikowano

Dokupiłem w markecie budowlanym za grosze, widziałem też w Decathlonie zdaje się za 9.99 lub 19.99 za 2 szt., chociaż teraz ich nie widzę na stronie. Miałem obawy, że te z marketu będą jakieś miękkie i np. gniazda imbusów się wyrobią od kontaktu z kamieniami, ale nic z tych rzeczy - są nie gorsze niż oryginały. 

Andrzej Sawicki
Opublikowano

Przejdź się do sklepu rowerowego (nie marketu, nie salonu sprzedaży). Dostałem taką śrubkę za darmo ze słoika mieszczącego kilkadziesiąt "zapasów".

Opublikowano
9 godzin temu, M.C napisał:

koło Częstochowy i w Pacanowie.

w którym Pacanowie? ;)

Opublikowano (edytowane)

Tym gdzie kozy kują :) Tak jak wspomniałem, napisze jak będę potrzebował a jutro przejdę się do rowerowego. Pytałem się taty o sklep budowlany i mówił że tam raczej nie znajdę. No ale spróbuje dwie opcje i zobaczymy. Na razie mam zwykłe pedały.

EDIT@ Byłem w dwóch rowerowych. W pierwszym, w którym mi kiedyś dali śrubę do mocowania tarczy hamulcowej niestety nie mogli znaleźć (mieli tylko do SPD-SL), a w drugim próbowali mi sprzedać za 25 złotych dwie śrubki. Może i bym kupił dla spokoju, ale widząc moje niezdecydowanie zaczęli mi próbować wmówić że inaczej za ponad stówkę muszę bloki kupować więc podziękowałem (za tyle kupiłem całe pedały).

Edytowane przez M.C
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem zażegnany. Tata dziewczyny co rok wymienia, więc znalazła się śrubka :) dziękuje wszystkim!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...