m-ski Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Cześć:) Szukam dobrych kół 29" do max 1000 zł. Przód i tył na QR, mocowanie tarcz najlepiej na Centerlock. I fajnie gdyby miały czerwone akcenty;) Wpadły mi w oko Fulcrum Red Power 29 HP. Czy ktoś z Was z nich korzystał i ma jakąś opinie? http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/fulcrum-red-power-29-centre-lock-mtb-wheelset/rp-prod157059 Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
tomasz555 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam mam ten sam problem ,a co z kołami uzywanymi ? Czy raczej nowe ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 12 godzin temu, tomasz555 napisał: Witam mam ten sam problem ,a co z kołami uzywanymi ? Czy raczej nowe ? To zależy. Ja kupiłem rok temu używane od kumpla i służyły dzielnie. Odnośnik do komentarza
tomasz555 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Służyły ? Tak od kumpla a to nie to samo co z aukcji .... Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 www.wojczal-bike.pl, www.daveo.pl Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 2 godziny temu, tomasz555 napisał: Służyły ? Tak od kumpla a to nie to samo co z aukcji .... Sprzedałem je razem z rowerem i komuś innemu służą nadal. Odnośnik do komentarza
slawoszblazy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ja w tym samym temacie mam pytanko. Koła do 1000 PLN. Oś przód 15x100, tył QR 9 x 135(mogą być adaptery). Warunkiem jest tubeless - muszą jeździć na mleku. Rozglądam się za DT SWISS X1900 lub jakimś odpowiednikiem np. FULCRUM RED POWER HP lub RED ZONE 7. Czy mógłbym Szanownych Kolegów prosić o radę? Co wybrać? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi