mariuszm Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Używa moze ktoś Was siodełka Selle Italia Max SLR Gel Flow? Szukam czegoś z dziurą, szef. 145-150mm, średnio twardego do mtb. Jazda zawsze w pampersach, wiec "kanapowe" odpadają. Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Pietern Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Ja na takim moszczę zupsko (rozstaw 120mm). Zrobiłem na nim około 1kkm i jestem zadowolony. Kupiłem w Decu. Odnośnik do komentarza
mariuszm Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Jest śliskie? Jak z trwałością po takim przebiegu?Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Pietern Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Poprzednie miałem z tworzywa i wydaje mi się, że były bardziej śliskie. Co do trwałości, to nie widzę śladów zużycia. Siodełko jest miększe niż by się wydawało i dobrze tłumi wstrząsy. Robię na nim trasy do 70 km, w 80% po duktach i leśnych ścieżkach. Najcieplej było ponad 30 stopni (jeżdżę w pampersie) i nic mnie nie obtarło. Po tych kilometrach czuję dupsko, ale tylko w okolicy guzków kulszowych i nie jest to problem. Ważę 85 kg. Edytowane 29 Maja 2018 przez Pietern Odnośnik do komentarza
tmmm Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 dzisiaj kupilem, jutro 1 sza jazda Odnośnik do komentarza
tmmm Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 pierwsza jazda za mną, pierwsza więc wrażenia też pierwsze : w okolicach "tkanek miękkich" idealne, najwygodniejsze w tym temacie na jakim jeździłem- to będzie niepodważalne, od razu wrażenia na duży plus, nie jest śliskie, tak na oko sprawia wrażenie węższego niż katalogowe 145 mm, po xx km na bardzo słabym asfalcie czuć jedynynie w rejonie guzów kulszowych, czy zostawiam czy idzie do odsprzedaży- ? poczekam aż 200-250 km strzeli. Na dzisiaj daję mocne 4 do 4+. Czy to zasługa siodła, nie wiem- ale dzisiaj wyszła mi najwyższa średnia (avg) w sezonie. Nie było bezwietrznie. Odnośnik do komentarza
tmmm Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 jednak nie podeszło, nie będzie drugiej jazdy idzie na sell Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi