ponczi Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Siemanko, czy jacyś z tu obecnych Szajbajków z Krakowa i okolic, wybiera sie na rajd do Zielonek? Szczegóły: https://zielonki.pl/index.php/10-aktualnosci/4993-zapisy-na-v-rajd-rowerowy-po-gminie-zielonki Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ja jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ja też się wybieram. Czy ktoś się orientuje, czy trasa 25 jest w całości przejezdna pod szosę, czy lepiej wziąć górala? Odnośnik do komentarza
ponczi Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Tu jest filmik z zeszłego roku: widać, że są odcinki gruntowe. Zapewne będzie coś, jak w Puszczy Niepołomickiej. Trochę asfaltu, trochę gruntu. Trzeba podkreslić, że to raczej przejazd rekreacyjny, krajoznawczy, aniżeli typowy wyścig. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Dobra, niech stracę - biorę górala. Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Godzinę temu, Łabędź napisał: Dobra, niech stracę - biorę górala. Chcesz fulla? Odnośnik do komentarza
scric Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ja też się zapisałem pojadę na crossie Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 A ja nadal nie wiem czy 9 km czy 25 km ani na jakim rowerze... Odnośnik do komentarza
Wojtek Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ja jadę na 9 km razem z dwiema młodymi damami Odnośnik do komentarza
ponczi Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Co prawda nie zapisywałem się, ale chciałbym pojechać na 25km. Moim Ridley'em :E Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi