rusek26 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Prosze o informacje jaka szerokosc opony max wejdzie na obrecze na rockrider 500 z przodu i tylu Chce kupic opony schwalbe nobby nic 2.35, rower seryjnie ma opony 2.0 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Trochę Ci się dział pomylił... Pytanie dotyczy opon, więc przenoszę... Łatwiej by było jakbyś zrobił fotki by pokazać ile masz miejsca obecnie z tymi oponami. Druga sprawa to te opony... Nobby Nic to opona do Trailu i Enduro, raczej na dość ciężkie trasy, a Twój rower to rekreacyjne MTB -> https://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-500-id_8293150.html jeśli myślisz o bardziej hardcorowej jeździe na nim to radziłbym zrewidować swoje poglądy :) Zanim połamiesz rower i siebie... Odnośnik do komentarza
Zbysio Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Pomierz odległości. Z przodu pomiędzy lagami widelca, a z tyłu pomiędzy rurkami trójkąta. Odejmij po 0,5 cm na strone, przelicz na cale. Wyjdzie Ci maksymalna szerokość opony. Odnośnik do komentarza
rusek26 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Trochę Ci się dział pomylił... Pytanie dotyczy opon, więc przenoszę... Łatwiej by było jakbyś zrobił fotki by pokazać ile masz miejsca obecnie z tymi oponami. Druga sprawa to te opony... Nobby Nic to opona do Trailu i Enduro, raczej na dość ciężkie trasy, a Twój rower to rekreacyjne MTB -> https://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-500-id_8293150.html jeśli myślisz o bardziej hardcorowej jeździe na nim to radziłbym zrewidować swoje poglądy Zanim połamiesz rower i siebie...Nie używam roweru profesjonalnie zalezy mi bardziej na poprawieniu wygladu roweru Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wymiana opon w celu poprawy wyglądu?Tego tutaj jeszcze nie było...2.25" to raczej max w co jest sens się pakować, jeśli nie jeździsz w trudnym terenie zbyt wiele to raczej ta opona nie będzie za dobrym wyborem.Ta opona to typowy rzeźnik do zadań specjalnych w terenie...Zajedziesz się na nich po chodnikach...Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
rusek26 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wymiana opon w celu poprawy wyglądu?Tego tutaj jeszcze nie było...2.25" to raczej max w co jest sens się pakować, jeśli nie jeździsz w trudnym terenie zbyt wiele to raczej ta opona nie będzie za dobrym wyborem.Ta opona to typowy rzeźnik do zadań specjalnych w terenie...Zajedziesz się na nich po chodnikach...Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu TapatalkaA jakas uniwersalna opona ktora dobra bedzie na mieszany teren piach las i asfaltO szerokosci 2.25Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 A jakas uniwersalna opona ktora dobra bedzie na mieszany teren piach las i asfaltO szerokosci 2.25Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu TapatalkaCST JackRabbit, CST Camber trochę mniej uniwersalna, ale w teren nie tak radykalna, a nie są to super drogie opony.Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi