tomciuszek Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 Witam mam prośbe zastanawiam się nad kupnem rękawiczek z długimi palcami i wpadały mi w oko fox ranger nie wersja gel i jeśli ktoś ma takie rękawiczki czy by mi o nich coś powiedzieć
Devilek na Earth s3 Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Cześć, ja mam renger'y musisz wiedzieć, że rękawiczki rowerowe z długimi palcami zalecane są do hard mtb, freeride, dh ponieważ tam przeważnie ocieramy ręce o wszelkiego rodzaju gałęzie itp: Mogę Ci je polecić ponieważ są wygodne, trzymają się nieźle gripów polecam zwykłe gumowe, Fox'owskie i Kross'owskie rękawiczki zapewniają duży komfort i przyczepność. Na Fox'ach pojeździłem 3 miesie i były fajne ale po nieudanym treningu wheele musiałem rękawiczki dać do utylizacji. Obczaj to https://www.centrumrowerowe.pl/rekawiczki-dlugie-fox-sidewinder-pd7911/?v_Id=123090&gclid=EAIaIQobChMI8KTGv6Wd3gIVQsWyCh22-gM0EAEYASAEEgJdxvD_BwE POLECAM Edytowane 23 Października 2018 przez Devilek na Earth s3
Rekomendowane odpowiedzi