Skocz do zawartości

Bagażnik MTB 29er

Dany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W krosie też nie są okrągłe. I tak musisz zabezpieczyć ramę kawałkiem starej dętki i taśmą, więc rama pod obejmami powinna być zaokrąglona.

Opublikowano

Super 🙂 dziękuję za informację, będę musiał w takim razie zastosować to samo rozwiązanie. Ciekaw czy kiedyś zrobią np. dłuższą śrubę do montażu kół do osi sztywnej. 

Opublikowano
14 minut temu, Qba. napisał:

Super 🙂 dziękuję za informację, będę musiał w takim razie zastosować to samo rozwiązanie. Ciekaw czy kiedyś zrobią np. dłuższą śrubę do montażu kół do osi sztywnej. 

Jeśli sztywna oś jest pusta w środku to gwintowany pręt o dł. np 1 m można kupić w sklepach ze śrubami + nakrętki "motylki".

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

BAGAŻNIK 2K BLF-H27 cena od 100-120zł. Na 29' z dużą ramą wsam raz. W zestawie jest i błotnik. Montaż na ramie lub osi. U mnie bryka to Kross level B4.  

Edytowane przez S7ymon
Poprawka
Opublikowano
W dniu 27.05.2020 o 00:06, S7ymon napisał:

BAGAŻNIK 2K BLF-H27 cena od 100-120zł. Na 29' z dużą ramą wsam raz. W zestawie jest i błotnik. Montaż na ramie lub osi. U mnie bryka to Kross level B4.  

Hej, tez szukam czegos pod kola 29, tak by byl kompatybilny z tarczówkami. I uniosl ok 25 kg. U mnie rana M. 

Myslisz, ze ten bagaznik bedzie dobry? 

Rower gt avalanche elite